Vælg landVælg land
Danmark - Forbruger

Linoleum

C2C-CERTIFICERET LINOLEUMSGULVE

Design med naturlige råvarer siden 1898

Tarketts linoleumgulve bliver produceret i den lille italienske by Narni, efter original opskrift siden 1898. Materialet i opskriften består af naturlige råvarer såsom lindolie, korkmel, træmel, harpiks, jutegarn og naturlige farvepigmenter. Vores linoleumgulve er homogene og fremstillet i et lag for optimal slid.

Ny kollektion

Nu er vores nye linoleum-kollektioner! Vi har opdateret med mange nye trendy farver og klassiske neutrale gråtoner. En af nyhederne er serien Trentino, der har et spændende nyt mønster med en sofistikeret 3D-effekt - et design, der er let at blande og amtche med resten af vores kollektion. En anden nyhed er vores serie Originale, hvor alle designs er Cradle to Cradle®-certificeret på guld-niveau.

Design

Vores linoleumkollektion består af 112 farver og 6 forskellige mønstre med forskellige designudtryk, fra klassisk marmorerede Veneto , blødt marmorerede Style Emme, retroseje streger i Style Elle. Vores linoleumkollektioner består af 112 farver, og seks forskellige mønstre med forskellige designudtryk; fra klassisk marmorerede Veneto, blødt marmorerede Style Emme, retro-hård lineære Style Elle, ensfarvede Etrusco i stærke farver til nye Trentino i klare moderne farver. Alle med en mat overflade og den gode linoleumsfølelse. Alle kan bestilles med akustikbagside (18dB trinlydsreduktion)

MILJØCERTIFIERET

Vores kompakte linoleumsgulv er både Svanemærket og Cradle to Cradle certificeret på Silver-niveau eller højere og vores linoleumsgulv med akustiskbagside er certificeret på Bronze niveau. I år lancerer vi en ny linoleumkollektion som er den første i verden til at blive certificeret på Gold-niveau, Originale Essenza (Essenza, er vores produktsortiment uden belægningen xf²).

NEMT OG SLIDSTÆRKT

Den matte overflade med slidstærk, smuds- og pletafvisende overflade xf² ™ gør at vores linoleumsgulv beskyttes og vedligeholdes med enkle og velegnet rengøringsmetoder uden voks eller polish. Den lave vedligeholdelsesomkostning og den lange levetid giver en meget god gulvøkonomi.

Del