Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Slagklods til nedlimning - 60 cm
Lægning og reparation

Tilbehør til trægulve - Lægning og montering - Slagklods til nedlimning - 60 cm

Når du skal lægge vores trægulve, har du brug for det rigtige værktøj. Du finder både værktøjer til professionelle gulvlæggere og gør-det-selv-folk. 

Afstandskiler: Nødvendige ved lægning af svømmende trægulve for at få en tilstrækkelig stor bevægelsesfuge. 

Tarktool/Bagslag: Anvendes mellem væg og gulv ved lægning af sidste række. 

Slagklodser: Anvendes ved sammenføjningen af gulvbrædderne.

Egenskaber
Se alle Tilbehør til trægulve - Lægning og montering
Forstå Tilbehør til trægulve - Lægning og montering