iD Revolution – lavet af genanvendt og biobaseret plast

iD Revolution – lavet af genanvendt og biobaseret plast

Genanvendt og biobaseret kombineres i nyt cirkulært produkt

iD Revolution er et nyt produkt lavet af genanvendt plast fra bilruder og biobaseret plast. Gulvet indeholder ingen ftalater eller PVC, og alle råmaterialer er blevet omhyggeligt udvalgt for at produktet kan være et godt valg for både mennesker og miljøet.

Genanvendt og biobaseret råvaremateriale
Kommunerne stiller stigende krav til kemisk indhold på gulve i f.eks. førskoler og på hospitaler. iD Revolution matcher disse krav. Tarkett har tidligere lykkedes med at skabe gulve, der indeholder genanvendte materialer eller biobaserede alternativer, men det er første gang, at genanvendt og biobaseret har været i stand til at blive kombineret i et helt nyt innovativt, bæredygtigt og cirkulært produkt.

Baner vejen for et fuldt cirkulært kredsløb til vinylgulve

Vi hos Tarkett er engageret i spørgsmålet om, hvordan samfundet kan bryde afhængigheden af ​​fossil plast. I dag er der et system til genanvendelse af gulvinstallationsspil, men de store gevinster er at genvinde gulvet.

Dette nye gulv er genanvendeligt og kan installeres med Tackifier, et klæbemiddel, der gør det nemt at fjerne gulvet. iD Revolution baner derfor vejen for målet om en helt cirkulær kredsløb til vinylgulve.

Cradle to Cradle certifieret på guldniveau
iD Revolution er den første LVT-gulv, der er Cradle to Cradle certificeret på guldniveau. Dette indebærer meget høje krav til andelen af ​​genanvendt eller fornyelig råvaremateriale samt en lav emissionsproduktion og et lille ressourceforbrug.

Gulvets sammensætning
iD Revolution er et vinylgulv, der har en unik sammensætning med 24% genanvendt polymer fra gamle bilvinduer og kasseret sikkerhedsglas fra bygninger, 11% bio-baseret plastik og 49% kalk, et mineral der er masser af i naturen. Det indeholder hverken ftalater eller PVC, men består i stedet af PVB, den tynde film, der sidder i ruder for at forhindre glasset i at splintrer, hvis det går i stykker.

Bæredygtig produktion
Produktionen af ​​iD Revolution sker på en bæredygtig og kontrolleret måde - 99% af det vand, der anvendes i produktionen, genbruges, og 50% af ellen kommer fra vedvarende energikilder, og resten er klimakompenseret. iD Revolution bidrager til et godt indendørsmiljø ved at have meget lave VOC-emissioner (<10 μ / m³). Alle ingredienser er bedømt af 3. part.

Funktion og design

Selv om bæredygtighed har været i fokus på dette produkt, er der ikke gået på kompromis med enten funktion eller design. iD Revolutionen har et slidlag på 0,55 mm og en overflade med TopClean XP™, hvilket giver gulvet de samme gode egenskaber som Tarketts øvrige LVT-gulve. Det betyder, at det er let at rengøre og vedligeholde, og at det har stærk modstand mod skrammer, ridser og pletter fra daglig slitage. Kollektionen består af 12 populære træ- og stenmønstre. De 9 træmønstre er tilgængelige i tre forskellige plankeformater, og de tre stenmønstre er tilgængelige i tre fliseformater.

Billedgalleri

Anbefalet kollektion