Tæppefliser

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look. DESSOs tæppefliser kan kombineres med alle Tarketts produkter, så du får et stilfuldt og fuldendt resultat. 


DESSO, som er en del af Tarkett Group, har mere end 85 års erfaring med at producere tæppefliser af høj kvalitet. DESSO var den allerførste gulvvirksomhed i verden, der begyndte at arbejde efter filosofien Cradle to Cradle®. I dag finder du Cradle to Cradle-certifikatet, på alle DESSOs tæppefliser. Certifikatet betyder, at vores tæppefliser er frie for kemikalier, sunde for omgivelserne og kan genanvendes. Intet i produktionen af tæppefliserne bliver til affald. 


Tæpper bliver mere og mere populære i både private hjem og offentlige miljøer. 

Det skyldes bl.a., at tæppefliser er ideelle til at skabe en optimal akustik uden at gå på kompromis med komfort. 

Derudover har Tarkett og DESSOs tæppefliser at luftkvaliteteten er i top, da tæpperne har meget lave VOC (emssionsværdier)

og dermed ikke frigiver kemikalier. Udviklingen af tæppefliser er kommet langt siden de tæpper, vi husker fra 1960’erne og 1970’erne. 

I dag får du komfort og design, når du vælger tæppefliser til din indretning.


Her har vi samlet vores kollektioner af tæppefliser fra DESSO. Se dem alle og lad dig inspirere af det store udvalg af tæppefliser. Hos Tarkett ved vi, at smukke omgivelser øger livskvaliteten.