Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-

Tarketts gulv- og vægmaterialer af høj kvalitet

Udforsk vores gulv- og vægkollektioner til professionelle. Her finder du gulv- og vægmaterialer i høj kvalitet til offentlige miljøer og til boligprojekter. Designmulighederne med vores gulve er næsten uendelige. 

Vi har gulve, som opfylder kravene til: hospitaler, plejehjem, skoler, butikker, hoteller/restauranter, boliger, kontorer, sportshaller og industri.

Vores gulvudvalg består af: homogene vinylgulve, heterogene vinylgulve, trægulve/parketgulve, LVT-vinylgulve, boligvinyl, linoleumsgulve, tæppefliser, laminatgulve, sportsgulve, vådrumsgulve, vægbeklædning, antistatiske gulve/ESD-gulve og skridsikre gulve.

Vi vil skabe gulve, som opfylder en funktion, som er smukke at se på, og som samtidig er gode for miljøet og os mennesker. Se eksempler på vores arbejde her.

Udvalgte artikler
Tarkett og IKEA går sammen  om unikt cirkulært gulvprojekt
Tarkett og IKEA går sammen om unikt cirkulært gulvprojekt

Da varehuset IKEA i Kongens Kurva i Sverige blev renoveret valgte man at afmontere 10.000 kvadratmeter gamle gulve og returnere dem til Tarketts fabrik til genanvendelse.

Læs mere
Tarkett ReStart®
Tarkett ReStart®

Tarketts ReStart-program er cirkulær økonomi i praksis. Vi indsamler installationsspild og gamle gulve i hele landet og transporterer det til vores anlæg, hvor det genanvendes som råvare i nye gulve.

Læs mere
Fremtidens gulvlæggere skal lære at tænke bæredygtigt
Fremtidens gulvlæggere skal lære at tænke bæredygtigt

Tarketts ReStart-program til indsamling og genanvendelse af gamle gulve og installationsspild skal være en af brikkerne i Gulvskolens nye, grønnere fokus.

Læs mere
Gulve til kontorer
Gulve til kontorer

Skab en moderne arbejdsplads med inspirerende og multifunktionelle rum, som understøtter menneskers sundhed og trivsel.

Læs mere
Vores seneste referencer
EUC Lillebælt
EUC Lillebælt
Fredericia, Danmark

EUC Lillebælt har fået installeret 1200 m² linoleumsgulv og 300 m² DESSO tæppefliser i det nyopførte byggeri.

Læs mere
Plejehjem får DGNB-guldcertificering
Plejehjem får DGNB-guldcertificering
Frederikssund, Danmark

Tarkett leverer 3850 m2 genanvendeligt og ftalatfrit vinylgulv til det bæredygtige plejehjem Lærkebo i Frederikssund.

Læs mere
Københavns Universitet (KUA)
Københavns Universitet (KUA)
Amager, Danmark

Københavns Universitet (KUA) har fået installeret 40.000 m² linoleumsgulv i deres bygninger på Amager.

Læs mere
Egersund Forum
Egersund Forum
Egersund, Norge

Egersund Forum er en kontorbygning med moderne, lyse og praktiske kontorlokaler til virksomheder i alle størrelser.

Læs mere
Services