Tarketts gulv- og vægmaterialer af høj kvalitet

Udforsk vores gulv- og vægsamlinger til professionelle. Her finder du gulv- og vægmaterialer i højkvalitet til offentlige miljøer og til boligprojekter. Designmulighederne med vores gulve er næsten uendelige. Vi har gulve som opfylder kravene for: Sundhedssektoren og ældrepleje, uddannelse, butikker, hoteller og restauranter, boliger, kontorer, sport - indendørs, industri

Vores gulvudvalg består af: Homogene vinylgulve, heterogene vinylgulve, trægulv, LVT designgulv, boligvinylgulv, linoleumsgulv, tæppefliser, laminatgulv, sport til indendørs, vægbeklædning, antistatiske og elafledende gulve, vådrum og skridsikregulve

Vi vil gøre gode ting; gulve, der tjerner et formål, der er smukke at se på, og samtidig er gode for miljøet og for os mennesker. Her har vi samlet nogle eksempler på, hvad vi gør.

Tilgængelige artikler
Trægulvsnyheder efteråret 2018
Trægulvsnyheder efteråret 2018

Nu har vi udvidet vores trægulvskollektion Shade med syv nye farvenuancer. Fra kolde til varme toner i forskellige designs, hver nøje udvalgt til at matche skandinaviske indretningstendenser.

iD Mixonomi
iD Mixonomi

iD Mixonomi er designet til arkitekter og designere, og er en ny modulær Vinylflise gulvkollektion. Den introducerer et fuldt tilpasset koncept med 10 former og 33 farver til at lege med.

Vores seneste referencer
First Hotel Plaza Västerås
First Hotel Plaza Västerås

Design og atmosfære til den nye lobby og morgenmadslokalet

Glo Hotel
Glo Hotel

Glo Hotel i Helsinki valgte et traditionelt trægulv med innovativt design for et sofistikeret udseende.

Services