Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-

Tarketts gulv- og vægmaterialer af høj kvalitet

Udforsk vores gulv- og vægsamlinger til professionelle. Her finder du gulv- og vægmaterialer i højkvalitet til offentlige miljøer og til boligprojekter. Designmulighederne med vores gulve er næsten uendelige. Vi har gulve som opfylder kravene for: Sundhedssektoren, ældrepleje, uddannelse, butikker, hoteller og restauranter, boliger, kontorer, sport - indendørs, industri

Vores gulvudvalg består af: Homogene vinylgulve, heterogene vinylgulve, trægulv, LVT designgulv, boligvinylgulv, linoleumsgulv, tæppefliser, laminatgulv, sport til indendørs, vægbeklædning, antistatiske og elafledende gulve, vådrum og skridsikregulve

Vi vil skabe noget godt; gulve, der tjener et formål, der er smukke at se på, og samtidig er gode for miljøet og for os mennesker. Her har vi samlet nogle eksempler på, hvad vi gør.

Tilgængelige artikler
Information fra Tarkett vedrørende COVID-19
Information fra Tarkett vedrørende COVID-19

Vi følger de officielle anbefalinger og bestemmelser og gør alt, hvad vi kan for at mindske spredningen af ​​virus i samfundet. Læs mere om vores håndtering her

Læs mere
Tarkett ReStart®
Tarkett ReStart®

Tarketts ReStart-program er cirkulær økonomi i praksis. Vi indsamler installationsspild og gamle gulve i hele landet og transporterer det til vores anlæg, hvor det genanvendes som råvare i nye gulve.

Læs mere
Ny iQ Natural – et skridt mod et fossilfrit samfund
Ny iQ Natural – et skridt mod et fossilfrit samfund

Ny iQ Natural – Et skridt mod et fossilfrit samfund. Det første gulv skabt med bio-attribueret vinyl efter principperne om massebalance.

Læs mere
iQ Surface åbner døren til nye kreative muligheder
iQ Surface åbner døren til nye kreative muligheder

Tarketts nye kollektion, iQ Surface, er et resultat af et kreativt samarbejde med svenske Note Design Studio. En inspirerende kollektion med lige vægt på funktion, form og udtryk af farver.

Læs mere
Vores seneste referencer
Københavns Universitet (KUA)
Københavns Universitet (KUA)
Amager, Danmark

Københavns Universitet (KUA) har fået installeret 40.000 m² linoleumsgulv i deres bygninger på Amager.

Læs mere
Plejehjem får DGNB-guldcertificering
Plejehjem får DGNB-guldcertificering
Frederikssund, Danmark

Tarkett leverer 3850 m2 genanvendeligt og ftalatfrit vinylgulv til det bæredygtige plejehjem Lærkebo i Frederikssund.

Læs mere
Afhængighedscenter Stockholm
Afhængighedscenter Stockholm
Stockholm, Sverige

Nyt LVT gulv i Afhængighedscenteret i Stockholm

Læs mere
First Hotel Plaza Västerås
First Hotel Plaza Västerås
Västerås, Sverige

Design og atmosfære til den nye lobby og morgenmadslokalet

Læs mere
Services