Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Vintage
Vælg et design.
Trægulve

Vintage

Vintage-gulve kombinerer charmen og detaljerne fra gamle trægulve med alle fordelene fra moderne gulve. Gulvene er karakteriseret ved savmærker i forskellige størrelser, indtryksmærker og andre tegn på "slitage". De uensartede effekter og overfladebehandlingen med hårdvoksolie giver dig et gulv med sin helt egen historie. Se vores Grading Book..

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Overfladebehandling: Proteco Hårdvoksolie
Samlet tykkelse: 14 MM
Tykkelse på slidlaget: 3,50 MM
Grundvægt: 7,9 kg/m²
Lægningsmetode: Fuldklæbning/Svømmende
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle Vintage

Underlagsmaterialer til trægulve

Forskellige typer gulve og rum kræver forskellige typer underlag, som f.eks. kan være trinlydsdæmpende eller fungere som dampspærre. Se vores specialfremstillede underlagsmaterialer til laminat- og trægulve her. 

Underlag til trægulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå Vintage