Support & fakta
My Tarkett Online - Service 24/7
Med My Tarkett-Online kan du drage fordel af alle vores services samlet ét sted, 24/7 - på mobil, pc eller tablet. Opret eller log ind på din Tarkett-konto nu for at benytte vores alle onlinetjenester.
Få adgang til alle vores services
Opret din My Tarkett Online-konto allerede i dag - og få adgang når som helst, hvor som helt.
Opret konto
Dokumenter
Om Tarkett
Nyhed! Green Building Cards
Certificering af det bæredygtige byggeri? Læs mere om hvordan du kan få certificeret dit byggeri, og hvordan Tarketts gulve kan bidrage i processen.
Carbon Calculator
Brug vores beregner til at vurdere dit projekts klimaaftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Læs mere
-
DESSO Jeans Twill
Vælg et design.
Tæppefliser | Genanvendelige tæppefliser | Circular Collection

DESSO Jeans Twill

Den moderne trendsætter DESSO Jeans er en ny tæppeflise, der skaber dybde med sine moderne mørke nuancer. For mange repræsenterer denim komfort og personlig stil og er fast inventar i de fleste garderober. DESSO Jeans har hentet inspiration fra kommercielle anvendelser og giver en fornemmelse af genkendelighed og sammenhørighed i kontormiljøer med fladere organisationsstrukturer og nye måder at arbejde og samarbejde på. DESSO Jeans fås i 6 flotte deniminspirerede nuancer i 3 forskellige strukturer til zoneinddeling eller for at skabe større rum ved hjælp af forskellige teksturer og raffinerede mønstre. Med alt lige fra en let stone-washed effekt til et stramt vævet denim look kan der kombineres og skabes kontraster i tre forskellige mønstersammensætninger for at skabe en dynamisk atmosfære på arbejdspladsen.Strukturen på Jeans er uregelmæssig, hvilket giver rummet karakter og en følelse af identitet, så der skabes et roligt miljø med sammenhørighed, fokus og ro.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Tekstile gulvbelægninger
Klassificering - Brugsklasse: 33 Høj
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Miljøledelsessystemer: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle DESSO Jeans Twill
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå DESSO Jeans Twill