Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
DESSO Stitch
Vælg et design.
Tæppefliser | Genanvendelige tæppefliser | Circular Collection

DESSO Stitch

DESSO Stitch er en raffineret tæppeflise med flotte kontrastfarver, som er specielt designet til at give følelsen af håndvævet materiale med en klar farvet tråd vævet ind i hver tæppeflise. En fin, intens tråd er vævet ind i hver tæppeflise og skaber en enkelt håndvævet linje som kontrast til de flotte farve.Overfladen har struktur og består af diskrete toner, og den enkelte tråd giver mulighed for at kombinere struktur og farve for at skabe et yderst unikt gulvdesign. Serien fås i 12 farvekombinationer, med 4 forskellige bundfarver, og 3 forskellige lysere farver der træder i forgrunden.Stitch er en flot tilføjelse til DESSOs ‘Make it Your Own’ kollektion, et sortiment af produkter, der giver mulighed for at lege med teksturer, farver og materialeeffekter for at skabe et personligt udtryk. De flotte farvesammensætninger i DESSO Stitch kan også kombineres med virksomhedens designelementer eller andre vigtige detaljer i interiøret.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Textile floor coverings
Klassificering for kommercielt miljø: 33 Høj
Klassificering for boligmiljø: 23 Høj
Konstruktionsproces: TUFTET
Gauge Rate: 1/10"
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle DESSO Stitch
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå DESSO Stitch