Support & fakta
My Tarkett Online - Service 24/7
Med My Tarkett-Online kan du drage fordel af alle vores services samlet ét sted, 24/7 - på mobil, pc eller tablet. Opret eller log ind på din Tarkett-konto nu for at benytte vores alle onlinetjenester.
Få adgang til alle vores services
Opret din My Tarkett Online-konto allerede i dag - og få adgang når som helst, hvor som helt.
Opret konto
Dokumenter
Om Tarkett
Nyhed! Green Building Cards
Certificering af det bæredygtige byggeri? Læs mere om hvordan du kan få certificeret dit byggeri, og hvordan Tarketts gulve kan bidrage i processen.
Carbon Calculator
Brug vores beregner til at vurdere dit projekts klimaaftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Læs mere
-
DESSO AirMaster Tones
Vælg et design.
Tæppefliser | Genanvendelige tæppefliser | Circular Collection

DESSO AirMaster Tones

DESSO AirMaster Tones er udviklet ved hjælp af patenteret teknologi, der har vist sig at være otte gange mere effektiv til at indfange og fastholde fint støv end gulve uden tæppebelægning (PM10) og fire gange mere effektiv end gulve med almindeligt gulvtæppe (PM10).AirMaster Tones fås i 12 farver, inklusiv 6 neutrale farver, lige fra mørk til lys og 6 sarte pastelfarver, herunder sart lyserød/rød, blå og grønne toner. Resultatet er en sart farvepalet, der ikke tidligere er set i AirMaster-sortimentet. AirMaster Tones kan kombineres med AirMaster Earth, der giver mulighed for at inddele zoner og gangarealer i åbne plan eller skabe spændende design og centrale områder i mødelokaler og receptionsområder.Herudover fås AirMaster Tones tæppeflise i Colback® Gold, en primær bagside med helt op til 95 % mindre antimonindhold, der er designet til at bidrage til at bevare udtømmelige antimonreserver og til mere sikker flisegenanvendelse.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Tekstile gulvbelægninger
Klassificering - Brugsklasse: 33 Høj
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Miljøledelsessystemer: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"

Samlet CO2-aftryk (genanvendelse af udtjente produkter)

 1.36 kg CO2/m2

Mit projekt CO2-aftryk
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle DESSO AirMaster Tones
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice
Ønsker du at reducere dit projekts klimaaftryk? Brug vores beregner til at vurdere dit projekts CO2-aftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Beregn klimaaftryk
CO2-aftryk beregner - Tarkett gulvløsninger

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå DESSO AirMaster Tones