Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
DESSO Carved
Vælg et design.
Tæppefliser | Genanvendelige tæppefliser | Circular Collection

DESSO Carved

DESSO Carved er en flot tæppeflise, der giver mulighed for at skabe unikke gulvdesign inspireret af naturen ved at kombinere forskellige teksturer med samme organiske look og struktur - hvilket gør den perfekt til individuelle gulvdesign. DESSOs Carved tæppefliser kopierer teksturer fra klassiske træværker for at skabe et snørklet mønster, der giver masser at kreative muligheder. Fås i 10 afdæmpede farver, fra antracit grå og sorte nuancer til lysere brune og gyldne nuancer. Carved skaber en neutral og beroligende baggrund til kontor- og kommercielle miljøer.Som en del af DESSOs ‘Make It Your Own’ kollektion kan Carved nemt kombineres med DESSOs Ridge tæppefliser for at skabe opsigtsvækkende installationer med forskellige gulvdesigns. Alle tæppefliser i DESSOs ‘Make It Your Own’ kollektion er designet til at give indretningsarkitekter og designere mulighed for at lege med teksturer, farver og materialeeffekter og skabe deres eget udtryk.

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Textile floor coverings
Klassificering for kommercielt miljø: 33 Høj
Klassificering for boligmiljø: 23 Høj
Konstruktionsproces: TUFTET
Gauge Rate: 1/10"
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle DESSO Carved
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Gulvene kan genanvendes

Denne kollektion af en del af Circular Collection – Tarketts kollektion af genanvendelige gulve. Circular Collection omfatter alle de produkter, som vi i dag indsamler via vores ReStart-program og genanvender som råvare i vores produktion af nye gulve. Med Circular Collection vil vi inspirere dig til at tage skridtet fra ord til handling, når det gælder cirkulær økonomi.

Tarketts genanvendelse iQ-gulve
Teknik- og miljøspecifikationer
Forstå DESSO Carved