Support & fakta
Plejemiljøer til demenspatienter
Demenssygdomme, fx Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme. At udvikle plejemiljøer, hvor godt design forenes med medicinsk behandling, er en stor udfordring.
Bæredygtighed
Vores bæredygtighed
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima.
Om Tarkett
Historie
Tarkett Sommer AG blev grundlagt i slutningen af 1997 ved sammenlægningen af Tarkett AG og Sommer Alliberts gulvdivision. 1. oktober 2003 ændredes navnet til Tarkett AG. Majoritetsejer er Sommer Allibert med ca. 70 %. Koncernen har ca. 9.200 ansatte på verdensplan, og omsætningen steg i 2011 til ca. 2,1 mia. EURO. I Danmark markedsføres og sælges koncernens produkter gennem Tarkett A/S.
-
Hjemmeside Akustikgulve iD Click Ultimate 55-70
Vælg et design.
Akustikgulve | Designgulve - LVT

iD Click Ultimate 55-70

Nyhed!
iD Click Ultimate er et LVT-gulv i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke og unikke trinlydsdæmpende egenskaber. Gulvet kan monteres direkte på de fleste eksisterende underlag, hvilket gør iD Click Ultimate til et godt valg til bygge- og renoveringsprojekter. Gulvet er velegnet til erhvervsområder med høj trafik på grund af slidlaget på 0,7 mm. Akustikbagsiden reducerer lydoverførslen mellem gulv og loft med 19 dB. Takket være gulvets stabilitet, kan det monteres ubrudt på op til 400 m2 store områder. iD Click Ultimate findes i 6 formater og 21 mønstre, hvoraf 14 af dem er på lager.  
Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Heterogen poly(vinylklorid) gulvbelægning (ISO 10582)
Klassificering for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering for kommercielt miljø: 34 Meget høj, 33 Høj
Klassificering for industrielt miljø: 43 Høj, 42 Normal
Overfladebehandling: PUR Ultimate
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle iD Click Ultimate 55-70
0 format

Gulv til butik, kontor, restaurant og hotel

Vælg iD Click Ultimate for en limfri montering, et støjsvagt indemiljø og et flot slutresultat. Tarketts ftalatfri vinylgulvskollektion, iD Click Ultimate, har gode lyddæmpende egenskaber, er ekstremt slidstærk og giver et flot slutresultat. 

Gulv til butik, kontor, restaurant og hotel
Teknik- og miljøspecifikationer
Montering af iD Click Ultimate
Sådan monteres iD Click Ultimate
Se videoen om, hvordan du monterer vinylgulvet iD Click Ultimate med I4F Click4U-låsesystem, som gør lægningen op til 30 % hurtigere end et traditionelt kliksystem.
Forstå iD Click Ultimate 55-70