Support & fakta
My Tarkett Online - Service 24/7
Med My Tarkett-Online kan du drage fordel af alle vores services samlet ét sted, 24/7 - på mobil, pc eller tablet. Opret eller log ind på din Tarkett-konto nu for at benytte vores alle onlinetjenester.
Få adgang til alle vores services
Opret din My Tarkett Online-konto allerede i dag - og få adgang når som helst, hvor som helt.
Opret konto
Dokumenter
Om Tarkett
Nyhed! Green Building Cards
Certificering af det bæredygtige byggeri? Læs mere om hvordan du kan få certificeret dit byggeri, og hvordan Tarketts gulve kan bidrage i processen.
Carbon Calculator
Brug vores beregner til at vurdere dit projekts klimaaftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Læs mere
-
iD Click Ultimate
Vælg et design.
Akustikgulve | LVT-vinylgulve | Circular Collection

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate er et modulært vinylgulv, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles), med integreret akustikbagside. Det findes både som fliser til fuldliming og som vinylklik. Gulvet har den nye ultramatte overflade, TEKTANIUM™, som giver et næsten refleksfrit udseende og en høj modstandsdygtighed over for pletter og ridser. iD Click Ultimate er et gulv med en høj slidstyrke og unikke trinlydsdæmpende egenskaber, og egner sig derfor til både privat og erhverv, samt forskellige segmenter med høj trafik såsom detail, butikker, kontor, og erhverv, samt indenfor hospitality og indretning af moderne hotelmiljøer. iD Click Ultimate kan monteres ubrudt på op til 400 m2 (20x20 m) store arealer og er derudover et godt valg til rum med store vinduer og meget sollys, da gulvet takket være en stærk kompositkerne kan klare store temperaturudsving.

iD Click Ultimate produceres i Europa og kollektionen findes i 5 formater af planker og fliser. Der er 43 smukke naturtro træ- og stendesign, hvoraf de 16 findes på lager i Sverige. Øvrige referencer vil være bestillingsvarer. Udvalgte designs er desuden til rådighed i flere gulvtyper og iD-kollektioner.  

Egenskaber
Tekniske specifikationer og miljøspecifikationer
Produkttype: Heterogen (polyvinylchlorid) gulvbelægning
Brugsklasse for boligmiljø: 23 Høj
Klassificering - Brugsklasse: 34 Meget høj, 33 Høj
Samlet tykkelse: 6,50 mm
Tykkelse på slidlaget: 0,70 mm, 0,55 mm

Samlet CO2-aftryk (genanvendelse af udtjente produkter)

 6.41 kg CO2/m2

Mit projekt CO2-aftryk
Vælg et design for at bestille en prøve
Se alle iD Click Ultimate
Beklager, vi fandt ingen formater
Du kan kontakte kundeservice for yderligere information.
Kontakt kundeservice
Ønsker du at reducere dit projekts klimaaftryk? Brug vores beregner til at vurdere dit projekts CO2-aftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Beregn klimaaftryk
CO2-aftryk beregner - Tarkett gulvløsninger

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate er et modulært vinylgulv, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles), med integreret akustikbagside. Det findes både som fliser til fuldliming og som vinylklik.  Gulvet har den nye ultramatte overflade, TEKTANIUM™, som giver et næsten refleksfrit udseende og en høj modstandsdygtighed over for pletter og ridser. Udover at være designet til en travl hverdag i nordiske hjem, så egner iD Click Ultimate sig til at udfolde sig kreativt og skabe unikke udtryk indenfor både detail, butikker, kontorer, og erhverv, samt indenfor hospitality og indretning af moderne hotelmiljøer.

iD Click Ultimate vinylgulv
Teknik- og miljøspecifikationer
Montering af iD Click Ultimate
Sådan monteres iD Click Ultimate
Se videoen om, hvordan du monterer vinylgulvet iD Click Ultimate med I4F Click4U-låsesystem, som gør lægningen op til 30 % hurtigere end et traditionelt kliksystem.
Forstå iD Click Ultimate