The Beauty of Circularity på 3daysofdesign

The Beauty of Circularity på 3daysofdesign

30.05.24

Til 3daysofdesign 2024 har Tarkett samarbejdet med FranklinTill og skabt en taktil og stoflig udstilling, som bringer the Beauty of Circularity til live. Udstillingskonceptet er et udtryk for Tarketts lange dedikation til cirkularitet gennem design og innovation af nye materialer.

Installationen inviterer de besøgende til at fordybe sig i Tarketts cirkulære rejse og lader deltagerne fysisk opleve de skiftende stadier af materialer i Tarketts lukkede genanvendelsessystemer.

Hvornår: 12–14 juni, 2024
Hvor: FRAMING, Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, 1260 København

Guided Tur

Oplev installationen, kom og vær med på en 30 minutters guided tur sammen med FranklinTill på følgende tider:

•    Onsdag d. 12. juni: 15:00
•    Torsdag d. 13. juni: 11:00 & 15:00
•    Fredag d. 14. juni: 11:00

The Beauty of Circularity udstillingen

Hos Tarkett mener vi at skønheden ligger i at designe med mennesker og planeten i tankerne.

The Beauty of Circularity er et udtryk for vores mangeårige dedikation til at skabe et lukket kredsløb gennem innovation af design, materialer og systemer.  

Vi arbejder med tre søjler, der gør det muligt at designe produkter, der har flere livsgennemløb, vi udvikler materialer, der er skabt til at kunne genanvendes og bygger systemer, som gør det muligt at returnere brugte gulvmaterialer, når de er udtjente for at slutte den cirkulære rejse.

Udstillingen er skabt i samarbejde med FranklinTill, det UK-baserede konsulentbureau indenfor fremtidsforskning og design, og den viser de forskellige stadier som materialerne, der indgår i Tarketts tæpper og homogene vinylgulve gennemgår i vores lukkede kredsløb, der bringer skønheden til live.

Vi byder dig velkommen til at opleve denne sensoriske rejse gennem materialer og fordybe dig i teksturer og taktilitet i The Beauty of Circularity hos Tarkett.