Besøg os på installationen Formations - Milano Design Week 2019

Besøg os på installationen Formations - Milano Design Week 2019

09.04.19

Milano Design Week er blevet til en "must" destination for designere og arkitekter. Milano Design Week omfatter internationalt kendt Salone del Mobile, der finder sted på Fiera Milano og Fuorisalone, begivenheder fordelt på forskellige områder i Milano under arrangementet, herunder det attraktive Brera Design Distrikt, men også Tortona Design Week, 5 Vie, Porta Venezia og meget mere. Milano Design Week er et referencepunkt for arkitekter og designere, og vi glade for at kunne bidrage aktivt til Fuorisalone i år med vores udstilling "Formations".

> Download det fulde press kit med billeder her

Formations udforsker et helt nyt designsprog

Under Milano Design Week 2019 har Tarkett valgt at samarbejde med Note Design Studio for at udforske de kreative muligheder i den nye kollektion iQ Surface. Formations er designet af Note, og indgår i et fint samarbejde med møbelbrandet Magis. Udstillingen stiller spørgsmålstegn ved opfattelsen af skalaer, ved at tage arkitektoniske arketyper og vende dem på hovedet. Som ejer af ​​pladsen til den historiske Circolo Filologico Milanese i Fuorisalone i Brera Design Distrikt, er installationen en fest og hyldest til, hvordan designsprog kan udforskes i nye kreative retninger.

Formations løfter sløret for den nye vinylgulv kollektion IQ Surface

Den nye kollektion iQ Surface er resultatet af et samarbejde mellem Tarkett og Note Design Studio. En kollektion med fokus på lige fordeling af funktion, form og udtryk af farver afslører denne nye kollektion det kreative omfang af Tarketts homogene vinylgulve for en hel ny generation af design applikationer på flere overflader, herunder vægge, møbler og gulve.

Drivkraften bag udviklingen af IQ Surface har været farveudvælgelsen. I et naturligt skift hen imod en mere moderne farvepalette fokuseres der på fem temaer med baggrund i Note's signatur er der skabt nye finesser, toner og nuancer med nye karakteristiske farvegrupper og overfladeteknikker: Contrast, Rouge, Sober, Dimmed og Vivid. Beige nuancer binder den nye kollektion sammen som en helhed.

Planlæg dit besøg på Formations

Formations kan ses på Circolo Filologico Milanese, Via Clerici 10 som en del af Fuorisalone, 2019 Milano Design Week. Formations ligger tæt på Palazzo Clerici og NLXL Wallpaper Design Winners Presentation.

Åbningstider:
Mandag 8. april: Presse: Kl. 10-18
Tirsdag 9. april: Kl. 10-18
Onsdag 10. april Kl. 10-16
Torsdag 11. april- søndag 14. april: Kl. 10- 18


Adresse:
Via Clerici, 10
20121 Milano
Milano

Tæt på Il Duomo og la Scala
Metro linje, 1 stop « Duomo e Cordusio »
Sporvogn:  1-2-3-12-14-16-19-20-24-27
Der er også en scooter og cykel parkeringsplads foran Circolo Filologico