Courtyard by Marriott

Courtyard by Marriott

2018 | Gilching, Tyskland

Billedgalleri

Siden indvielsen i maj 2018 har Courtyard by Marriott været Starnbergs største hotel. Det firestjernede hotel tilbyder en hyggelig og luksuriøs atmosfære. En væsentlig faktor, som bidrager til den vidunderlige atmosfære, er det 5000 m² Tarkett-gulv, som er monteret på hotellet.

Vi specialproducerede et helt unik DESSO-tæppe til hotellets gange, mødelokaler og dele af lobbyen. Det traditionelt vævede DESSO Axminster blev designet i vores designcenter ud fra nøjagtige specifikationer fra kunden og blev derefter monteret på 1100 m².

Kunden havde tre kriterier for hotellets 174 hotelværelser: gulvet skulle udstråle høj kvalitet, gæsternes velvære var vigtig, og gulvet skulle være økonomisk og let at vedligeholde. Designgulvet iD Inspiration 55 passer perfekt til disse kriterier. Der blev valgt Antik Oak Anthracite for at skabe en autentisk oplevelse af træ. 4000 m² af gulvet blev monteret og er med til at give hotelværelserne en varm og hyggelig atmosfære.

Anbefalet kollektion

Om

DESSO Axminster og iD Inspiration 55 ligger i hotelværelserne på Courtyard by Marriott i Gilching, Tyskland. Disse blev valgt, fordi man ønskede gulve af høj kvalitet, som er lette at holde rene og ve

Designer/Arkitekt

LPH 1-4 Weickenmeier, Kunz & Partner; LPH 5-8 Maier Matthiessen Architekten

Entreprenør

Hotelprojekt Friedrichshafener Straße GmbH

Segment

Kategorier