Design tarkett id mixonomi event

Design & indretning

Ligesom det er med mode, påvirkes indretning af trends inden for alt fra kunst og arkitektur til teknik og livsstil.

Vidste du, at vi bruger 90 % af vores tid indendørs? Tarkett bidrager til at skabe sundere, sikrere og mere komfortable miljøer. Her finder du inspiration til innovative gulvløsninger, som bidrager til bedre trivsel og livskvalitet indendørs. 

Design

Nyt designkoncept for trægulve – sildebensmønster

Sildebensmønstret trægulv i nyt modulært designkoncept. Oplev Segno fra Tarkett her.

Brug af svejsetråd til at skille sig ud med iQ Surface

Skab fantastiske designs med iQ Surface vinylgulve kombineret med kontrastfulde svejsetråde.

Efterårets tæppenyheder

Der sker meget inden for tæpper i løbet af efteråret, og vi lancerer og opdaterer ikke mindre end otte kollektioner. Blandt andet Futurity, som vandt en Red Dot-designpris i kategorien ”Innovative produkter” tidligere på året.

Floorcraft Design Service

Skil dig ud fra mængden med vores Floorcraft Designservice: En omfattende løsning til personlig gulvdesign, der passer til dine specifikke behov.

Design til fremtidens skole

Design spiller en vigtig rolle i moderne pædagogiske miljøer. Indbydende og let tilgængelige bygninger forbedrer livskvaliteten for både elever og personale og kan desuden bidrage til bedre indlæring.

Gulve til skoler

Tarkett har en innovativ tilgang til samtlige aspekter af gulvbelægning ved blandt andet at tilbyde kunderne nyskabende løsninger, skabe kreative og trendy design.

Design på plejecentre

Med alderen bliver vores sanser, såsom synet og hørelsen, dårligere, og vi har tendens til at blive mindre aktive og blive ramt af flere faldulykker.

Design for et helende miljø

Den rumlige udformning og miljøet på et hospital påvirker patienternes muligheder for at komme sig, både fysisk og psykisk.

Design miljøer, der understøtter ældreomsorg og demens

Befolkningen i den vestlige verden bliver ældre, ikke mindst i Norden. Det stiller større krav til samfundet, som skal tage hånd om den aldrende befolkning.

iQ Surface åbner døren til nye kreative muligheder

En inspirerende kollektion med lige vægt på funktion, form og udtryk, der med sit holdbare industrielle materiale og sine fem smukke farvetemaer, inviterer til nye fortolkninger og perspektiver.

Fremtidens innovative gulve

Vores 180 forsknings- og udviklingseksperter fordelt på 24 laboratorier verden over arbejder hver dag med at udvikle innovative gulvløsninger og -tjenester, som skaber værdi for dem, som anvender gulvet.

Indretning af plejecenter for personer med demens

Demens er en fællesbetegnelse for en række forskellige progressive neurologiske udfald i hjernen, der påvirker hukommelsen, de kognitive evner, evnen til at kommunikere og adfærden. Alzheimers sygdom er den mest almindelige form for demens.

Design gode miljøer for demente med Tarketts VR-værktøj

En af samfundets store udfordringer er at tage hånd om vores ældre. Selvom videnskabelige fremskridt har gjort det muligt for os at leve og holde os raske længere, kommer der en dag, hvor vores fysiske eller psykiske tilstand kan tvinge os til at flytte på plejecenter.

Nye heterogene vinylgulve på et højt designniveau og med stor ydeevne

Heterogene vinylgulve Excellence, Platinium og Tapiflex Stairs. Kollektionerne er helt fri for ftalater og er designet til at opfylde de hårdeste krav inden for teknologi og sundhed til skoler, hospitaler og ældreplejen.

iD Mixonomi - "The art of mixing"

iD Mixonomi er designet til arkitekter og designere, og er en ny modulær Vinylflise gulvkollektion. Den introducerer et fuldt tilpasset koncept med 11 former og 34 farver til at lege med.

Fokus på design

Ligesom det er med mode, påvirkes indretning af trends inden for alt fra kunst og arkitektur til teknik og livsstil.

Et tilgængeligt skolemiljø

Mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde og forudsætninger har deres gang på skolerne og universiteterne; det gælder både elever og personale.

Taktile og visuelle ledelinjer på plehjem

Når orienteringsevnen er nedsat, kan det være svært at finde hen til entréen, elevatoren, toilettet eller flugtvejene. Derfor er det vigtigt, at man hjælper sådanne personer med nogle ledelinjer.

Ergonomiske gulve

For at belaste kroppen så lidt som muligt, når vi går, gælder det om at gøre accelerationen så lille som muligt, dvs. at kropsvægten bliver bremset blødt.

Skab kontraster på plejecentret

En kontrastmarkering er en forskel i den afvigende lysstyrke i forhold til de omgivende overflader.

Kontrastmarkeringer på hospitaler

Kontrastmarkeringer afvigende lysstyrke imod omgivende overfladeren forenkler tilværelsen for svagtseende og personer med hjerneskader eller udviklingsforstyrrelser, idet de skaber en tydeligere rumopfattelse.

Taktile strips

Gulve skal ikke bare være smukke at se på, men også være skønne at gå på. I erhvervsområder skal de yderligere opfylde en række krav til funktionalitet, heriblandt gøre det lettere for mennesker med nedsat syn.

Skridsikkerhed på hospitaler

Der sker mange flere skrid- og faldulykker inden døre end trafikulykker rundtom i landet. Derfor lægger Arbejdsmiljøstyrelse stor vægt på udformningen af regler, der øger skridsikkerheden

Gangkomfort og rullemodstand

Et godt gulvvalg kræver også ergonomiske overvejelser. Her bør man spørge sig selv, hvilke gulve der har god gangkomfort, lav rullemodstand og god modstandsdygtighed mod indtryksmærker.

Plejemiljøer til demenspatienter

Demenssygdomme, f.eks. Alzheimers, prioriteres i stadig højere grad inden for sygeplejen. Mere end 35 mio. mennesker i verden er på én eller anden måde ramt af Alzheimers eller andre demenssygdomme.

Fire måder at forbedre kundeoplevelsen i butik og hotel miljøer

Design af miljøer til hoteller, butikker og restauranter, der giver kunderne en optimal oplevelse, er både en kreativ og en kommerciel udfordring.

Om elektrisk afledende gulvmaterialer

Elektriske felter og ladninger opbygges i samme øjeblik genstande skilles fra eller gnides mod hinanden, fx når du går, eller når du sidder på en stol. Det kan også være i andre hverdagssituationer, hvor du tager fat i plasticmapper eller anvender tape

Gulvtilbehør for et perfekt slutresultat

Gulve behøver kærlighed! Tarketts brede sortiment af gulvtilbehør er til det formål at gøre det nemmere for dig, at vælge det rigtige produkt, til det rette gulv, funktion, placering og pris.

Læs om, hvordan vores nye homogene kollektion iQ Surface blev skabt

Designet i samarbejde med svenske Note Design Studio. Kollektionen præsenteres første gang under Milano Design Week i april 2019.