Gulve til oplevelser i butik, hotel og restaurant

Design til restaurant, butik og hotel

Skab unikke oplevelser i butik, hotel og restaurant med vores store udvalg af slidstærke gulvmaterialer.

Med vores store udvalg af materialer, farver og mønstre er kan du skabe netop den oplevelse, du ønsker, i butik, hotel og restaurant. Skab den helt rigtige stemning med gulve, der kan holde til mange kunder og hårdt slid. 
 

Gulv til butik, kontor, restaurant og hotel - iD Click Ultimate

Tarketts ftalatfri vinylgulvskollektion, iD Click Ultimate, har gode lyddæmpende egenskaber, er ekstremt slidstærk og giver et flot slutresultat.

Fire måder at forbedre kundeoplevelsen i hotelmiljøer

Design af miljøer til hoteller, butikker og restauranter, der skal give kunderne en optimal oplevelse, er både en kreativ og en kommerciel udfordring.

iQ Surface i kontorer, butikker og restauranter

iQ Surface er et smukt og slidstærkt materiale, som passer godt til mange miljøer og rum. Kollektionen er skabt i samarbejde med Note Design Studio og blev lanceret i forbindelse med Milano Design Week 2019.

Excellence Genius – nyt vinylgulv til løslægning

Med det nye Excellence Genius tager Tarkett endnu et skridt i udviklingen af gulve til løslægning med fokus på nem montering og en robusthed, der kan tåle den tunge trafik i offentlige miljøer og erhvervsmiljøer.

iD Mixonomi - "The art of mixing"

iD Mixonomi er designet til arkitekter og designere, og er en ny kollektion af modulære vinygulve. Den byder på et fuldt tilpasset koncept med 11 former og 34 farver at lege med.