DESSO Essence kollektionerne - Kombiner dem som du vil!

DESSO Essence kollektionerne - Kombiner dem som du vil!

DESSO Essence-familien

De slidstærke og yderst funktionelle kollektioner i familien DESSO Essence er designet, så de kan kombineres med hinanden. Essence-kollektionerne er et gulv i høj kvalitet til en overkommelig pris. Tjek kollektionerne og kombiner dem som du vil!


Essence

DESSO Essence er grundlaget for en familie af fire tekstilkollektioner, der ud over DESSO Essence består af DESSO Essence Stripe, DESSO Essence Structure og DESSO Essence Maze. DESSO Essence findes i 31 farver og passer perfekt sammen med de øvrige kollektioner. Dette giver mulighed for at eksperimentere og skabe en kreativ løsning.

Essence Maze

DESSO Essence Maze har et fantastisk geomentrisk mønster med 12 mulige farvekombinationer. Kollektionen er designet til at kunne matche med DESSO Essence enkeltfarvede tæppefliser og kan derefter monteres tilfældigt for en mere udtryksfuld effekt.

Essence Stripe

DESSO Essence Stripe er designet til offentlige miljøer og giver en følelse af ungdommelig leg. Med et lineært design og en palette på 12 friske farver supplerer den de øvrige kollektioner i Essence-familien.
 

Essence Structure

DESSO Essence Structure har et organisk udtryk. Dets stonewashed udtryk er skabt af en kontrast af lyse og mørke toner. Fås i 12 stonewashed farver, tæppefliser i 50x50 cm og plankeformede fliser i 100x25 cm. Disse kan også kombineres med de øvrige kollektioner i Essence-familien.