DESSO Human Fascination tekstilgulv

DESSO Human Fascination tekstilgulv

Store, åbne vidder, tordnende bølger, uigennemtrængelige skove og uovervindelige bjerge. Vi mennesker vil altid drages af landskaber som disse. Vi ønsker at være en del af dem. Mærke dem. Udforske dem i en endeløs søgen efter at kende naturen og føle, at vi er en del af det hele. Fordi vi er det. Hver dag snor vi os gennem tætte skove, løber gennem farlige terræner og navigerer i de ukendte have i vores egne sind. Disse store landskaber vil altid inspirere og fascinere os.

Human Fascination er den seneste tilføjelse til DESSO-familien, som hylder naturens mangfoldighed og ikke mindst sårbarhed. Disse tæppefliser gengiver et abstrakt design, som leder tankerne hen på disse landskaber, hvad enten vi tænker på det mægtige panorama over en rå kystlinje eller en plante set fra et lille insekts perspektiv.

Tæppefliserne afspejler de former og farver, du kender fra naturen, og de er fremstillet med inspiration fra vores smukke, men sårbare planet. For uanset hvor meget disse landskaber fascinerer os, føler vi også et stærkt behov for at beskytte dem. Hvis vi også skal kunne hente inspiration fra naturens perler i fremtiden, må vi finde en måde at arbejde med naturen, uden at vi skader den. Hvor vi kan tage, men også give tilbage – og give mere, end vi tager. Filosofien bag Tarketts design er inspireret af den cirkulære økonomi. Vi udvikler gulvbelægning med sunde materialer, der kan genvindes, genbruges og forvandles til nye produkter. Alle DESSO Human Fascination-tæppefliserne er fremstillet med den største respekt for miljøet og hjælper dig med at skabe en sund, bæredygtig og miljøvenlig indretning.

Få fornemmelsen af massive sten under fødderne med Breccia-kollektionen, forsvind ind i en mark af blomster med Flores, lad dig fortrylle af bjergrige omgivelser med Granite-tæppefliser, og lær om gamle landskabslinjer med Arable-kollektionen. Med DESSO Human Fascination kan du tage hele verden med indenfor.

Granite

Gå på et bjerg med Granite-pladerne

Breccia

Gå på stabile klipper med kollektionen Breccia.

Arable

Lad naturen tale til dig med kollektionen Arable

Flores

Lad dig falde hen på en blomstereng med Flores