DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks – nu endnu mere bæredygtige

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks – nu endnu mere bæredygtige

EcoBase® og Econyl® – nu standard for DESSO Stratos og DESSO Stratos Blocks

Vores populære Stratos-kollektion kommer nu i en ny frisk farvepalette og er i tråd med vores strategi om bæredygtighed. DESSO Stratos og DESSO Stratos Blocks leveres nu med Ecobase®-bagside og Econyl®-garn som standard. Det betyder, at kollektionen nu lever op til vores strategi om bæredygtighed og genanvendelse.

DESSO Stratos er et praktisk og stilfuldt valg til en attraktiv pris, som kan anvendes i mange forskellige miljøer. Nu har Stratos og Stratos Blocks fået nyt liv med endnu mere kreativ frihed.

Se kollektionen Stratos

Se kollektionen Stratos Blocks

Stort udvalg af legende farver

DESSO Stratos byder på 24 udvalgte farver, hvor af syv af farverne fortsætter fra den originale kollektion. De originale farver får nu selskab af varme og kolde neutrale farver og 12 mere iøjnefaldende farver. Med elementer af gul, lyserød, orange, turkis og lilla giver Stratos dig som designer muligheden for at være mere kreativ. Kombinér dem med de seks farver i Stratos Blocks-kollektionen.

Vores fokus på bæredygtighed

Den opdaterede kollektion leveres med EcoBase®-bagside og er fremstillet med genanvendt Econyl®-garn. Tarketts mest bæredygtige valg inden for tæppefliser er altså nu standard i vores Stratos- og Stratos Blocks-kollektioner.

Stratos og Stratos Blocks er nu certificeret med Cradle to Cradle® på sølvniveau. Kollektionerne har vores 100% genanvendelige Ecobase®-bagside, der indeholder mindst 80% genanvendt kalk* fra det lokale drikkevand i Holland.

*Lloyd's Register har forsikret, at bagsiden er 100% genanvendelig

Genanvendt Econyl®-garn

Kollektionerne er med Econyl®-garn, der er fremstillet af genanvendt affald og er 100% genanvendeligt igen, igen og igen. Produktionen anvender blandt andet gamle fiskenet og tæppefliser fra vores eget genanvendelsessystem.

Med vores miljøbevidste produktionsprocesser og genanvendte materialer stræber vi efter at skabe sundere omgivelser med bæredygtige gulve, der er til gavn for både mennesker og miljø.

Billedgalleri

Relateret artikel

Cradle to Cradle®
Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® (The Cradle to Cradle Products Innovation Institute) er en nonprofit-organisation, som arbejder med tredjepartscertificering med det formål at vurdere produkters miljøpåvirkning.

Anbefalede kollektioner