DESSO X RENS Header

DESSO X RENS

A new take on Re-Use - Tæppefliser får et nyt og farverigt liv gennem re-design

Denne kollektion er designet med et glimt i øjet og med sans for farver og mønstre. Den fås i 3 varianter, der alle giver mulighed for at tilføre indretningen et sjovt farvestrejf.

Designere hos Studio RENS har på sjov og nytænkende vis fundet en metode til at få kasserede tæppefliser fra produktionen til at harmonere uanset tidligere farvesætning.

Uanset det tidligere design har de ved at farvelægge halvdelen af tæppeflisen med rødt skabt nye nuancer og fået produkterne til at harmonere uanset deres oprindelige farve og struktur.

DESSO X RENS Designers

Farven rød inkorporeres

Tilbage i 2014 dykkede Studio RENS, som er kendte for at udforske og flytte grænser for både farver og materialer, ned i brugen af farven rød. En farve, der konnoterer stærke følelser, men som samtidig kan være utroligt svær at bruge i boligindretningen.

Designernes kreativitet og dedikation til at tilføje farver til tæppefliserne har ledt til en ny måde at forlænge levetiden på kasserede materialer samt mindske spild. Gennem Studio Rens har et visuelt design inspireret til teknisk udvikling og er med samme omhu og omtanke nu opskaleret til at blive produceret på vores anlæg i Waalwijk, Holland.

DESSO X RENS Designs

Et nyt og farverigt liv

Kasserede DESSO-tæppefliser fra nogle af vores mest anvendte kollektioner fås nu i flere forskellige toner og nuancer. Kollektionen byder på en bred vifte af flotte nuancer og i alt tre sæt af afbalancerede farvekombinationer, der har det tilfælles, at de kan benyttes til at skabe smukke, skræddersyede gulvmønstre.

DESSO X RENS er designet med øje for farver og fornemmelse for mønstre og giver dig gennem leg og grundig overvejelse mulighed for at give nyt liv til kasserede tæppefliser.

DESSO X RENS

En sjov, men gennemtænkt måde at genanvende DESSOs kasserede tæppefliser på: Den nye DESSO X RENS-kollektion er designet med øje for farver og sans for mønstre.

Billedgalleri

Relaterede kollektioner: