Floorcraft Design Service

Floorcraft Design Service

Et designteam som arbejder for dig!

Floorcraft Designservice giver dig mulighed for at tilføje de specielle detaljer, såsom firmaets logo, grafik eller fantastiske effekter til dit gulvvalg. Sammen kan vi skabe unikke designs bygget på dine ideer eller vores designkatalog og arbejde sammen for at bringe dem til liv.

Når udseendet er færdiggjort, digitaliserer vi designet, inden vi sender det ud til præcis, sonisk skæring. Resultatet: komplicerede design af høj kvalitet, der passer perfekt sammen. Desuden er vores designs præmonteret og kræver derfor ikke nogen specifikke installationsevner.

Floorcraft Designservice i 5 trin

  1. Design: Du kan enten give os et firmalogo, grafik eller mønster eller vælge et allerede eksisterende design fra vores katalog. Vi tilbyder også brugertilpasset support med et dedikeret designteam til at skabe originale designs. Vi kan også hjælpe dig med at vælge det bedste gulvmateriale til dit projekt.
  2. Layout: Ved hjælp af computersoftware udvikler vores designteam en monteringsplan, der hjælper med at visualisere det endelige layout samt udvikle skæringsinstruktioner.
  3. Skæring: Vores soniske skæremaskiners præcision skærer det planlagte design i dit valgte gulvmateriale
  4. Formontering: Vores team samler stykkerne i letmonterede paneler. Klar tape bliver sat på overfladen for at holde stykkerne sammen under monteringen, som derefter fjernes, når gulvlimen har sat sig.
  5. Montering: Dit nye specialdesginet gulv er kalr til at blive monteret.

Vi kan begynde at arbejde med dit projekt med det samme for at bringe dine ideer til livs. Kontakt vores erfarne designteam i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan give dit rum en ny identitet floorcraft@tarkett.com. 

For at se designmulighederne, download vores Floorcraft Designservice brochure

Relaterede artikler

Design
Design

Ligesom det er med mode, påvirkes indretning af trends inden for alt fra kunst og arkitektur til teknik og livsstil.

Grace trægulv og DESSO Flagstone tæppefliser - det oplagte valg til indretning af det morderne kontor!
Sådan kontakter du Tarkett

Kontakt Tarkett - vi er her for at hjælpe dig. Find svar på dine spørgsmål her eller kontakt os, hvis du har behov for hjælp.