Tarketts nye Green Building Cards

Tarketts nye Green Building Cards

16.10.23

For at imødekomme det stigende behov for mere bæredygtighed i byggerier introducerer Tarkett de innovative Green Building Cards. Tarkett er dedikeret til at fremme og forenkle bæredygtige valg, og det nye værktøj skal give arkitekter, designere og rådgivere nem adgang til samlet og omfattende information om, hvordan Tarketts produkter kan leve op til krav i grønne certificeringer.

”Vi glæder os over at kunne præsentere Green Building Cards som en service, der giver et klart billede af, hvordan Tarketts produkter udmærker sig ift. forskellige miljøfaktorer og produktcertificeringer, og som gør det nemt at foretage et bæredygtigt produktvalg”, siger Myriam Tryjefaczka, EMEA Sustainability and Public Affairs Director hos Tarkett.

”Vi forstår, hvor vigtigt det er at opnå certificeringer og ønsker at støtte vores kunder i deres anstrengelser for at skabe grønnere byggerier”   

Green Building Cards dækker 70% af Tarketts produktportefølje og findes på produktsiderne. De er tilgængelige i to versioner for hhv. produkter til kommercielle bygninger og for produkter til boligbyggeri. De angiver tydelig information om produktet ift. forskellige miljøfaktorer, så som CO2-aftryk, genanvendelighed og hvordan produktet kan bidrage til at opnå grønne certificeringer for byggeriet fx DGNB, BREEAM, LEED og WELL.