Gulve opdelt pr. segment

Gulve opdelt pr. segment

Se gulve opdelt på forskellige anvendelsesområder

Mangler du inspiration til at vælge den helt rigtige gulvløsning? Her kan du se Tarketts gulve opdelt på segmenter, så du nemt kan finde vores anbefalinger til f.eks. hospitaler, skoler, butikker og kontorer. 

Gulve til hospitaler

Indretning af rummenes udformning og miljøet på et hospital har indflydelse på patienternes mulighed for at komme sig hurtigere, både fysisk og psykisk. Et godt design kan bidrage til et helende patientmiljø, men også til et bedre arbejdsmiljø for personalet.

Gulve til plejecentre

Det er svært for de fleste at forlade trygheden i eget hjem, og derfor er miljøet på et plejecenter afgørende for, at vi kan ældes med værdighed. Det skal føles hjemligt, rent og pænt, men samtidig være indrettet til at håndtere aldersrelaterede gener, såsom nedsat syn, hørelse og kognitiv funktionsevne.

Gulve til skoler

Opfattelsen af, hvordan man bedst underviser og støtter børn og unge i løbet af deres skolegang, har udviklet sig betydeligt i de seneste år. uddannelsesinstitutioner bliver ikke længere bedømt ud fra de uddannelsesmæssige resultater alene.

Gulve till butikker

Styrk dit brand med en indretning, der harmonerer med din virksomhed. Tarkett har gulvløsninger til alle dele af butikken – til et indbydende, veldesignet og slidstærkt indgangsområde eller hygiejniske og skridsikre overflader.

Gulve till restauranter & hoteller

Moderne gæster og besøgende har alle høje forventninger. Det betyder, at hoteller, restauranter og seværdigheder altid er på jagt efter det der lille ekstra, som får deres tilbud til at skille sig ud fra mængden.

Gulve til boliger

En bolig skal kunne opfylde mange forskellige slags behov, og det stiller bl.a. krav til valget af gulv.

Gulve til kontorer

Skal dit kontor have følelsen af professionalisme, kreativitet, skal det være praktisk eller serviceindrettet? Valg af kontorindretning sender et budskab til både medarbejdere og kunder.

Gulve til sportshaller

Den rette løsning til alle overflader og sportsgrene. Se Tarketts løsninger til sportsgulve til alle former for idrætsaktiviteter.

Gulve til Industri

Tunge maskiner, høje temperaturer og ætsende kemikalier – den store spændvidde mellem forskellige industriers indretning gør det vanskeligt at give generelle anbefalinger.