Gulve till butikker

Gulve till butikker

Butikker

Styrk dit brand med en indretning, der harmonerer med din virksomhed. Tarkett har gulvløsninger til alle dele af butikken – til et indbydende, veldesignet og slidstærkt indgangsområde eller hygiejniske og skridsikre overflader. Med et bredt udvalg af materialer, farver og mønstre er det mulig at skabe den ønskede atmosfære samt styre butikkens kundeflow. Tænk også på at vælge en holdbar gulvløsning med nem installation og omkostningseffektiv vedligeholdelse.

Fire måder at forbedre kundeoplevelsen i butik og hotel miljøer

Design af miljøer til hoteller, butikker og restauranter, der giver kunderne en optimal oplevelse, er både en kreativ og en kommerciel udfordring.

iQ Surface i kontorer, butikker og restauranter

iQ Surface er et smukt og holdbart materiale, som passer godt til mange miljøer og rum. Kollektionen er skabt i samarbejde med Note Design Studio og blev lanceret i forbindelse med Milano Design Week 2019.

iD Mixonomi - "The art of mixing"

iD Mixonomi er designet til arkitekter og designere, og er en ny modulær Vinylflise gulvkollektion. Den introducerer et fuldt tilpasset koncept med 11 former og 34 farver til at lege med.

Anbefalede produkter

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Heterogene vinylgulve

Heterogent vinylgulv er en alsidig løsning til alle typer installationer. Det fås i mange forskellige former og konstruktioner og er lige så velegnet i boligmiljøer som i meget trafikerede områder som skoler og hospitaler.

Homogene vinylgulve

På hospitalsgange og i skolekorridorer, hvor mange mennesker og meget udstyr passerer dagligt, udsættes gulvene for hårdt slid. Derfor kræves der et gulv med en lang funktionel og æstetisk holdbarhed.

Referencer - Butikker

MQ i Täby
MQ Täby Centrum

I MQ butikken i Täby Centrum udenfor Stockholm valgte man et ægte trægulv da man byggede butikken.

Caparol Färg
Caparol Färg

Tarketts LVT gulv giver et æstetisk design til Caparol Färgs butik i Västerås

Make Up Store
Make Up Store

Her ville man have et trendigt design kombineret med et gulv som kan klare høj slitage og samtidig give et indbydende indtryk