Gulve til sportshaller

Gulve til sportshaller

Sportsgulve fra Tarkett er slidstærke og sikre for sportsudøvere

Den rette løsning til alle overflader og sportsgrene. Se Tarketts løsninger til sportsgulve til alle former for idrætsaktiviteter. Et godt sportsgulv er et gulv, som mindsker risikoen for skader hos idrætsudøveren og som samtidigt har høj slidstyrke og lave vedligeholdelsesomkostninger i hele gulvets levetid, hvilket er økonomisk i det lange løb.

Sportsgulv

Sportsgulve fra Tarkett er slidstærke og sikre for sportsudøvere. I dag stilles der stadigt højere krav til sportsgulves funktion og økonomi. Men hvad kendetegner egentlig et godt sports-gulv?

Idræt fremmer udviklingen

Idrætsaktiviteter er et af grundelementerne i et godt pædagogisk miljø. Fysisk aktivitet er ikke bare godt for helbred og velvære; fælles idrætsaktiviteter kan også styrke kammeratskabet.

Sportsgulve til indendørsbrug

Et godt sportsgulv er et gulv, der reducerer risikoen for sportsskader blandt idrætsudøverne, samtidigt med at det har en høj slidstyrke og er billigt at vedligeholde i dets levetid, hvilket giver god økonomi i det lange løb.

Anbefalede produkter

Sport - indendørs

En løsning til enhver hal og sportsgren. Tarkett Sports er sportsgulve til alle typer halgulve, og de er skræddersyet til brugere i alle aldre og på alle niveauer.

Homogene vinylgulve

Vigtige egenskaber for et godt indendørsmiljø i offentlige lokaler er god akustik, god gangkomfort og lav rullemodstand. Tarketts iQ-gulve opfylder alle de krav, der stilles for at skabe et godt, funktionelt og behageligt miljø.

Heterogene vinylgulve

Heterogent vinylgulv er en alsidig løsning til alle typer installationer. Det fås i mange forskellige former og konstruktioner og er lige så velegnet i boligmiljøer som i meget trafikerede områder som sportshaller.