Gulve til sportshaller

Gulve til sportshaller

Sportsgulve fra Tarkett er slidstærke og sikre for sportsudøvere

Den rette løsning til alle overflader og sportsgrene. Se Tarketts løsninger til sportsgulve til alle former for idrætsaktiviteter. Et godt sportsgulv er et gulv, som mindsker risikoen for skader hos idrætsudøveren og som samtidigt har høj slidstyrke og lave vedligeholdelsesomkostninger i hele gulvets levetid, hvilket er økonomisk i det lange løb.

Sportsgulv

Sportsgulve fra Tarkett er slidstærke og sikre for sportsudøvere. I dag stilles der stadigt højere krav til sportsgulves funktion og økonomi. Men hvad kendetegner egentlig et godt sports-gulv?

Idræt fremmer udviklingen

Idrætsaktiviteter er et af grundelementerne i et godt pædagogisk miljø. Fysisk aktivitet er ikke bare godt for helbred og velvære; fælles idrætsaktiviteter kan også styrke kammeratskabet.

Punktelastiske sportsgulve

I en punktelastisk konstruktion giver gulvet kun efter under selve belastningspunktet og kan bestå af bløde vinylgulve på beton. Et punktelastisk gulv er ideelt til små børn, men for tungere personer bliver gulvet nogle gange for hårdt og kan kræve, at der suppleres med en fladeelastisk belægning på konstruktionen.

Fladeelastiske sportsgulve

I en fladeelastisk konstruktion giver en større del af underkonstruktionen efter for belastning. Fordelingen ved nedslag efter løb og hop giver derfor en anden følelse end punktelastiske gulve - både i forhold til bevægelse og lyd.

Kombielastiske sportsgulv

Et kombielastisk sportsgulv består af en punktelastisk overfalde på en fladeelastisk underkonstruktion. Dette giver kombinationen af både et fladeelastisk og punktelastisk gulv.

Specialsportsgulv

Uanset om du leder efter en gymnastiksal i en skole, en sportshal dedikeret til mange sportsgrene eller en hall til atleter på eliteniveau, så findes det i Tarketts store udvalg af sportsgulve.

Anbefalede produkter

Sport - indendørs

En løsning til enhver hal og sportsgren. Tarkett Sports er sportsgulve til alle typer halgulve, og de er skræddersyet til brugere i alle aldre og på alle niveauer.

Homogene vinylgulve

Vigtige egenskaber for et godt indendørsmiljø i offentlige lokaler er god akustik, god gangkomfort og lav rullemodstand. Tarketts iQ-gulve opfylder alle de krav, der stilles for at skabe et godt, funktionelt og behageligt miljø.

Heterogene vinylgulve

Heterogent vinylgulv er en alsidig løsning til alle typer installationer. Det fås i mange forskellige former og konstruktioner og er lige så velegnet i boligmiljøer som i meget trafikerede områder som sportshaller.