LVT-vinylgulv (også kaldet LVT-gulv eller designvinyl) i et undervisningslokale

Ekstremt naturtro oplevelse med iD Inspiration

Lad dig inspirere!

iD Inspiration er en ny generation af ekstremt naturtro LVT-vinylgulve i 100 designs og 7 forskellige formater. Detaljerne i sten og træ bliver gengivet på en helt unik måde takket være vores ultramatte TEKTANIUM™-overfladebehandling og avancerede printteknologi. 

Kollektionen er velegnet til mange forskellige miljøer – fra boliger til krævende miljøer med høj trafik som kontorer, plejehjem, skoler og butikker. 

Vores nordiske lagerkollektion, med 20 referencer til både limning og klik, findes på lager til hurtig levering.

Oplev alle vores designs

Naturals

Vores designs til Naturals er scannede fra omhyggeligt udvalgte råmaterialer i naturen og digitalprintede i høj opløsning uden gentagelser på op til 12 m².

Authentics

Authentics har en præget overflade, som giver en naturtro effekt på planker og fliser. Prægningen er perfekt tilpasset til printet, hvilket giver et meget realistisk slutresultat.

Classics

Klassisk dybtryk har været populært i årtier. Vores designs til Classics består af vores mest populære materialer og farver.

Fang skønheden i træ og sten

Vores designs er skabt ved at scanne udvalgte materialeprøver i sten og træ og derefter digitalprinte dem i høj opløsning. Teknologien er en milepæl inden for design af LVT-vinylgulve og gør det muligt at skabe et design uden gentagelser på helt op til 12 m², hvilket svarer til 50 planker med unikt udseende. For dig betyder det muligheden for at vælge unikke, naturtro designs i ekstremt slidstærkt vinylmateriale. 

Gulve printet i høj opløsning – uden gentagelse af designet på op til 12 m²!

Ingen gentagelser af designet på op til 12 m² med digitalprint i høj opløsning

Hvorfor gå på kompromis?

.

TEKTANIUM™ – en banebrydende teknologi

iD Inspiration har vores nye, unikke overfladebehandling TEKTANIUM™, som giver en høj modstandsevne over for ridser, slid og pletter og en ultramat overflade set fra alle vinkler. Den stabile konstruktion gør iD Inspiration til den perfekte løsning til både nybyggeri og renoveringer. 

Specialtilpasning

Hvis du vil gøre dit projekt til noget helt særligt, kan du designe et unikt, tilpasset LVT-vinylgulv med hjælp fra vores designteam. iD Inspiration byder på næsten uendelige kombinationsmuligheder og kan tilpasses dine ønsker til mønster, fasning og størrelse. 

Spørg din salgskonsulent om leveringstider og betingelser for skræddersyede løsninger. Alle projekter vil blive vurderet individuelt.

.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig efter at vide mere om iD Inspiration og mulighederne for specialtilpasning?

Mere information

Gå til kollektionerne