iD Mixonomi

iD Mixonomi

"THE ART OF MIXING"

iD Mixonomi er designet til arkitekter og designere, og er en ny modulær Vinylflise gulvkollektion. Den introducerer et fuldt tilpasset koncept med 11 former og 34 farver til at lege med. iD Mixonomi skubber til grænserne for design og giver arkitekter og designere mulighed for at udtrykke deres kreativitet og danne unikke kundeoplevelser gennem gulvbelægning. I april 2017 blev iD Mixonomi hædret med Red Dot Award: Produktdesign.

▪ 7 fuldt kombinerbare formater og 3 miniforme til et allover-look

▪ 33 levende farver

▪ Uendelige layoutmuligheder

Kollektionen på 34 farver tilbyder 5 farvepalleter

  

"Spicy Warms"

Den stilfulde, intense og eksotiske Spicy Warms farvepalette er et udvalg af luksuriøse og solgule, orange og brune farver inspireret af naturlige okker, krydderier, læder, chokolade og terracotta. De hypnotiserende farver på denne palette er både smarte og naturlige, og derfor ideelle til sofistikeret interiør med en eksotisk strejf, såsom skønhed og modebutikker, restauranter og caféer. Denne varme og intense farvepalette blev inspireret af Indiens mest berømte monument, Taj Mahal. Denne ekstraordinære helligdom bygget til minde om Mumtaz Mahal, den Mughalske kejsers mistede kone. Monumentet personificerer de varme og levende farver forbundet med Indien.

"Cosy Neutrals"

iD Mixonomis Cosy Neutral farvepalette er inspireret af naturlige materialer såsom træ, mineraler og ler. Farverne er naturlige, rolige og beroligende, med et sofistikeret udvalg af råhvide, beiges og grå. Dette sober men alligevel varme sæt farver giver behagelige, komfortable og hyggelige interiørs. Cosy Neutral er særlig perfekt til neo-bistroer, spa-hoteller, restauranter og konceptbutikker. Inspirationskilden til denne farvepalette var Big Ben, også kendt som Elizabeth Tower, Londons berømte vartegn. Elegancen og det sofistikerede ved Cosy Neutrals farvepalette ser ud til at passe perfekt til Londons ikoniske uretårn.

"Bold Primaries"

Bold Primaries er iD Mixonomis dynamiske, livlige og iøjnefaldende farvepalet. Denne samling af farver er inspireret af sport og skiltning. Kollektionen består af et stort udvalg af lyse grønne, blå og røde. Både prangende og enestående, stimulerende og optimistiske, dette er farver, du vil bruge til at skabe legende og dristige indretninger til pop-up modebutikker, sportsforretninger, samarbejdsområder, hotellounges eller trendy caféer.

Denne farvepalette blev inspireret af Moskvas lyse og farverige St. Basil's Cathedral.

"Tender Pastels"

Tender Pastels farvepalette er et udvalg af bløde grønne, blå, pink og gule - alt inspireret af kager, sorbet og slik - for at skabe et flot, friskt og charmerende udseende. Dette delikate, feminine og muntre udvalg af farver er et perfekt valg til retrointeriør, såsom kage- eller isbarer, undertøjsbutikker eller skønhedsbutikker. New Yorks Frihedsgudinde inspirerede denne bløde og delikate farvepalette. Disse bløde farver vækker tanken om et roligt hav ved daggry.

"Deep Darks"

iD Mixonomis "Deep Darks" farvepalette er inspireret af ædle materialer som fløjl, ædelsten og mørkt træ, for et luksuriøst, smart og maskulint udseende. I dette udvalg finder du en raffineret samling af mørke og intense toner af grønt, blåt, rødt og kaki. Lidt formelt, men ikke stærkt, er "Deep Darks" det perfekte match til elegante interiørs såsom trendy hoteller og barer, teatre, biografer og skønhedsbutikker. "Deep Darks" farvepalette blev inspireret af Hagia Sophia, en af Istanbuls mest berømte monumenter. Hagia Sophia belyser den rigdom af orientalsk arv og kultur. "Deep Darks" farvepalette er et forsøg på at "oversætte" denne rige arv til farver.

Online konfigurationsprogram: tilpasning gjort nemt

iD Mixonomis konfigurationsprogram er et gratis og webbaseret værktøj til at kombinere kollektionens former og farver og skabe din egne COLOUR SETTING. Funktionaliteterne i online-konfigurattionsprogrammet omfatter: Vælg mellem et stort udvalg af forskellige mønstre, lavet af 7 forskellige former kombineret sammen Tilpas mønsteret efter eget valg ved hjælp af de 33 farver i iD Mixonomis farvepalette oprettet i samarbejde med Peclers, et berømt parisisk design bureau Efter at du har lavet dit mønster, kan du visualisere det i det værelse du ønsker Funktionaliteterne omfatter muligheden for at downloade forskellige filer fra dit tilpassede mønstreskabelse: - Billedet i JPG-format - CAD-filen, - "Opskriften" til at lægge en ordre LINK

Red Dot-prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning

Red Dot Award er et af de mest eftertragtede kvalitetsstempler for innovation og godt design. En Red Dot Award er mere end nogensinde et udtryk for en af verdens mest grundige evalueringsprocesser for produktdesign.

I år modtog Red Dot-komitéen bidrag fra 54 lande. Alle de indsendte produkter blev vurderet individuelt af en uafhængig og international jury bestående af eksperter.

Luksusvinylkollektionen iD Mixonomi blev belønnet med en Red Dot Award for produktdesign takket være sin innovative tilgang til design og de mange kreative muligheder.

Anbefalet kollektion

Relateret artikel
Den Red Dot - prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning
Den Red Dot - prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning

Tarkett har en innovativ tilgang til samtlige aspekter af gulvbelægning ved blandt andet at tilbyde kunderne nyskabende løsninger, skabe kreative og trendy design.