Gulve til Industri

Gulve til Industri

Industrigulve

Tunge maskiner, høje temperaturer og ætsende kemikalier – den store spændvidde mellem forskellige industriers indretning gør det vanskeligt at give generelle anbefalinger. Til fælleslokaler på fabrikker kan vi nedenfor foreslå forskellige gulvløsninger. Kontakt Tarketts repræsentant for at få de bedste anbefalinger til gulve.

iD Revolution – lavet af genanvendt og biobaseret plast

iD Revolution er et nyt produkt lavet af genanvendt plast fra bilruder og biobaseret plast. Gulvet indeholder ingen ftalater eller PVC, og alle råmaterialer er blevet omhyggeligt udvalgt for at produktet kan være et godt valg for både mennesker og miljøet.

iQ - det bedste valg til erhvervsområder

På hospital- og skolekorridorer, hvor der er masser af mennesker og udstyr som passerer dagligt,udsættes gulvet for hård slitage. Derfor kræver det et gulv, som har en lang funktionel og æstetisk holdbarhed.

Heterogene vinylgulve på et højt designniveau og med stor ydeevne

Nu lancerer vi de heterogene vinylgulve Excellence, Platinium og Tapiflex Stairs. Kollektionerne er helt fri for ftalater og er designet til at opfylde de hårdeste krav inden for teknologi og sundhed til skoler, hospitaler og ældreplejen.

Anbefalede produkter

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Homogene vinylgulve

På hospitalsgange og i skolekorridorer, hvor mange mennesker og meget udstyr passerer dagligt, udsættes gulvene for hårdt slid. Derfor kræves der et gulv med en lang funktionel og æstetisk holdbarhed

Heterogene vinylgulve

Heterogent vinylgulv er en alsidig løsning til alle typer installationer. Det fås i mange forskellige former og konstruktioner og er lige så velegnet i boligmiljøer som i meget trafikerede områder som skoler og hospitaler.