iQ Surface i kontorer, butikker og restauranter

iQ Surface i kontorer, butikker og restauranter

iQ Surface er et smukt og holdbart materiale, som passer godt til mange miljøer og rum. Kollektionen er skabt i samarbejde med Note Design Studio og blev lanceret i forbindelse med Milano Design Week 2019. Designet er unikt: kraftfuldt og afbalanceret på samme tid og med et farvespil, som er både legende og med nordisk elegance.

iQ Surface i butikker

I en branche, hvor man skal skille sig ud for at tiltrække kunder, er iQ Surface et designmateriale, der vækker opsigt. Takket være Notes evne til at kombinere farver og mønstre fungerer iQ Surface som blikfang. Kollektionen kan kombineres med materialer som sten, træ, beton og stål i fin balance. 

iQ Surface kan anvendes på gulve såvel som på andre overflader som vægge, installationer, hylder og podier.    

iQ Surface i kontormiljøer

Udviklingen af kontormiljøer har ført til fleksible arbejdsområder, som kan anvendes til forskellige formål for at understøtte både kreativt samarbejde og koncentration. 

iQ Surface kollektionen hjælper arkitekter og designere med at skabe arbejdspladser, som motiverer og stimulerer medarbejderne. Det er muligt at skabe miljøer med en balance mellem stimulering og ro. 

iQ Surface i restauranter

Nutidens restaurantgæster har højere forventninger end tidligere. Det betyder, at restaurantejere ønsker at indrette deres lokaler på en måde, der får dem til at skille sig ud fra mængden. iQ Surface kollektionen bidrager til at skabe et unikt miljø, som kunderne vil huske. 

Montering af iQ Surface på objekter

Genanvendelse af iQ Surface og andre iQ gulve

Gamle vinylgulve udgør en enorm potentiel råvareressource. Materialet er meget velegnet til genanvendelse og er derfor en vigtig del af den cirkulære omstilling, som skal sikre, at gammelt materiale faktisk genanvendes. 

Tarkett har udviklet en ny teknik til genanvendelse, som indebærer at afskær fra homogen vinyl kan renses fra lim- og spartelrester og genanvendes til råmaterialer  af samme kvalitet som vinyl skabt af helt nye råvarer. En innovation, skabt i Sverige, som gør det muligt at genanvende gamle vinylgulve i tusinder af tons. Installeret iQ Surface materiale kan altså returneres og genanvendes, når det bliver slidt. 

Billedgalleri

Anbefalet kollektion