iQ Surface kollektionens farvehistorier

iQ Surface kollektionens farvehistorier

Kollektionens farvehistorier åbner op for store kreative muligheder

iQ Surface er udviklet af Tarkett for at udforske kreativiteten i design og derved øge potentialet i en af ​​vores mest ikoniske produktfamilier iQ.

I Tarketts søgen efter at ændre forestillingerne om vinyl og få et par friske øjne på materialet, besluttede Tarkett sig for at inddrage svenske Note Design Studio og sammen udvikle farvefamilier med evnen til at kombinere sammenhængende farvenuancer og stil.

 

Tarkett og Note har sammen skabt en kollektion, der kan kombineres uendeligt, også sammen med andre materialer som stål, træ eller glas.

 

Hver farvehistorie har en palette af forskellige toner og lysstyrkeniveauer til at fange designeren og iagttagerens interesse. Hele iQ Surface kollektionen kan bruges som design og ikke kun som et gulv, men også til vægge og møbler. Det er et nyt vartegn for et materiale, der har sin oprindelse i Sverige, men nu bruges i hele verden.

Kollektionens Contrast

Et spil af monotone skalaer. En ligelig kontrast af lys og mørk i lige høj grad med en dybde, der tiltrækker øjet.

 

Kollektionen Rouge

Med sin elegante og varme røde toner, og med et ungdommeligt udtryk er Rouge en blød og legende kollektion, der står i god kontrast til råmaterialer som rå metal.

 

Kollektionen Sober

En ægte følelse af modenhed og klasse, Sober har tidløse blå toner i grå og beige, der gør det levende, men stadig giver et rolig udtryk.

Kollektionen Dimmed

Misty green og de blågrønne farver refererer indirekte til naturen. Dimmed er et godt farvefundament med en solid og rolig række af farver.

Kollektionen Vivid

Skarpe toner og moderne farvekombinationer giver en modig palette at arbejde med. Friske, levende kontraster, men aldrig overvældende.

Sådan bestilles en prøve

  • Besøg iQ Surface kollektionsiden
  • Vælg et af de designs, du er interesseret i, og klik på "få en prøve"-knappen
  • Din prøve er blevet tilføjet til din indkøbsvogn. Hvis du vil tilføje andre prøver, skal du klikke på "Fortsæt". Ellers skal du klikke på "Gå til kurven" 
  • Klik på "Bestil" for at afslutte bestillingen af dine prøver