Kombielastiske sportsgulv

Kombielastiske sportsgulv

Kombielastiske sportsgulve

Et kombielastisk sportsgulv består af en punktelastisk overfalde på en fladeelastisk underkonstruktion. Dette giver kombinationen af både et fladeelastisk og punktelastisk gulv. Kombielastiske sportsgulve er beregnet til sportshaller, der benyttes af både små børn og voksne, og har en blød overflade til personer i lavere vægtklasser og høj elasticitet og støddæmp-ning for personer i højere vægtklasser.

Sportsgulvsgraf, hvornår skal jeg vælge hvilket gulv?

Et kombielastiskt sportsgulv 

1) TopClean XP
2) Upigmenteret slidlag af PVC
3) Glasfibervæv
4) Kompakt PVC-lag
5) Punktelastisk skumbagside
6) Lumaflex Duo - 18 mm tyk konstruktion i birke krydsfiner
7) Tarfoam skummåtte
8) Tarfilm PE-folie

Lumaflex Duo Omnisports Speed

Lumaflex Duo Omnisports Speed er beregnet til meget store sportshaller og gymnastik-sale, hvor der stilles høje krav til spillekvaliteten, f.eks. ved basketball, håndbold eller floorball på eliteniveau. Gulvet egner sig også til andre former for aktivitet, som f.eks. udstillinger, messer og koncerter.

  • Overfladebelægning af Omnisports Speed (3,45 mm) på Lumaflex Duo undergulvs-  konstruktion
  • Behøver ikke ventileres
  • Opfylder alle krav iht. EN 14904, C3

Lumaflex Duo Omnisports Training

Lumaflex Duo Omnisports Training er et godt valg af sportsgulv til idrætsudøvelse for både voksne og børn. Konstruktionen er velegnet til meget store sportshaller og gym-nastiksale i skoler og gymnasier, og hvor der stilles høje krav til spillekvalitet, f.eks. ved håndbold, volleyball og floorball på eliteniveau. 

  • Overfladebelægning af Omnisports Training (5,0 mm) på Lumaflex Duo undergulvs-  konstruktion
  • Lydniveauet i sportshallen bliver lavere, eftersom dette gulv ikke har den samme ”lydresonansopbygning” som opstrøede gulve
  • Opfylder alle krav iht. EN 14904, C3

Lumaflex Duo Omnisports Reference multi-use

Lumaflex Duo Omnisports Universal er det optimale sportsgulv til al idrætsudøvelse for både voksne og børn. Den lidt tykkere overflade kan føles blødere og mere behagelig for små børn, samtidig med at gulvet giver tilstrækkelig stabilitet til voksne og tungere idrætsudøvere. Konstruktionen er velegnet til meget store sportshaller og gymnastiksale i både skoler og gymnasier, og hvor der stilles høje krav til spillekvalitet, f.eks. ved hånd-bold, volleyball og floorball på eliteniveau.

  • Det bedste gulv til idrætsudøvere i alle alders- og vægtklasser
  • Overfladebelægning af Omnisports Reference muliti-use (6,1 mm) på Lumaflex Duo undergulvskonstruktion
  • Lydniveauet i sportshallen bliver lavere, eftersom dette gulv ikke har den samme ”lydresonansopbygning” som opstrøede gulve
  • Opfylder alle krav iht. EN 14904, C3