Laminate Woodstock

Holdbare laminatgulve til bolig og erhverv

Laminatkollektion med naturligt udseende og klassiske træmønstre

Tarketts laminatkollektion præsenterer et udvalg af laminatgulve med naturligt udseende og klassiske træmønstre. De er designet med fokus på detaljer og kombinerer æstetik med funktionalitet, og er ideelle til enhver bolig, der kræver et slidstærkt gulv, der kan modstå daglig belastning.

Tarketts laminatgulve består af 85% fornyelsesbare råvarer. Træråvaren er 70% PEFC-certificeret, hvilket garanterer, at råvaren er produceret med hensyn til både skovarbejderen og skoven.

* PEFC er verdens største certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. PEFC-mærket på et træbaseret produkt viser, at det er fremstillet af råvarer fra bæredygtigt skovbrug drevet i overensstemmelse med PEFC's krav.

Woodstock Longboards

Tarkett tilbyder fire laminatkollektioner med 21 forskellige træmønstre og tre størrelser planker, der passer til forskellige stilarter og hjem. Et godt alternativt til trægulvet for dem, som ønsker et mere robust gulv.

Woodstock Longboards

Woodstock Longboards er ekstra lange og brede planker, som passer perfekt til større rum, hvor du ønsker at forlænge følelsen af længde. Gulvets matte overflade i
kombination med en naturtro tekstur af træårer og knaster fremmer fornemmelsen af et tidløst plankegulv.

Woodstock Herringbone

I Woodstock Herringbone forenes luksus og varme med et tidløst sildebensparket. Du får et klassiskt, naturtro og økonomisk fornuftigt alternativ til et trægulv med laminatgulvets praktiske egenskaber. Gulvet er nemt at lægge takket være det enkle lim-kliksystem.

Woodstock

Woodstock fanger udtrykket i et naturligt egetræsgulv. Gulvet har en tydelig og unik struktur med årer og mærker fra knaster, som genskaber fornemmelsen af et autentisk trægulv af høj kvalitet. I kollektionen finder du klassiske træmønstre med både rolige og rustikke udtryk.

Woodstock SoundLogic

Woodstock SoundLogic er forsynet med en akustikbagside, som giver en trinlydsdæmpning på 17 dB, hvilket gør det til vores mest støjsvage laminatgulv. Der kræves ikke noget ekstra underlag, og gulvet er derfor hurtigere og mere økonomisk at lægge end mange andre gulvtyper.

Høj kvalitet hele vejen igennem

Tarketts laminatgulve har en konstruktion i fire lag, som effektivt modvirker træets naturlige bevægelser. Et indeklima med skiftende temperatur og luftfugtighed er ikke noget problem for et laminatgulv.

Fire lag for kvalitet og stabilitet:

  1. Overfladelag – garanterer høj slidstyrke og rengøringsvenlighed. Er antistatisk og er præge i ovefladen for at give laminatgulvet en naturtro struktur.
  2. Designlag – af trykt papir, som giver laminatgulvet mange designmuligheder.
  3. Stabil kerne – af HDF-plade bestående af træfibre, som giver gulvet ekstra stabilitet.
  4. Stabilt beskyttelseslag – et underlag for yderligere stabilitet.

Praktisk installation og vedligeholdelse

Tarketts laminatgulve er slidstærke og er hurtige at installere takket være 5G klik-systemet*, og de kræver ingen anden pleje end almindelig rengøring med støvsuger og tørmoppe.

Med 5G klik-systemet er Tarketts laminatgulve nemme at installere*, hvilket gør dem til en ideel løsning for boligprojekter og byggerier. Gulvene kræver minimal vedligeholdelse og kan installeres ovenpå eksisterende hårde og faste gulve.

Tarketts laminatgulve kan kombineres med gulvvarme.

Tarketts laminatgulve består hovedsageligt af træfibre, som er en naturlig ressource. Træmaterialet i vores laminatgulve er PEFC-certificeret - en af de mest pålidelige certificeringer for bæredygtigt skovbrug. Dette garanterer, at råmaterialet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og kontrollerede kilder.

*Herringbone-kollektionen skal også limes i enderne ved montering.

Tarketts laminatgulve tilbyder en alsidig og holdbar løsning til projekt- eller boligbyggeriet, der søger en slidstærk gulvbelægning med et naturligt udseende, er produceret i Europa og nem at installere med det velkendte 5G klik-system. Med et bredt udvalg af kollektioner og designmuligheder er der en løsning til enhver bolig og projekt.

Vores laminatgulve

Måske er du også interesseret i

Person som lægger laminatgulv fra Tarkett
Lægning og montering af laminatgulv

Her finder du vigtig information og tips om lægning af dit laminatgulv fra Tarkett.