Tarkett Lino Loose-Lay

Tarkett Lino Loose-Lay

Oplev markedets første linoleumsgulv til løslægning. Lino Loose-Lay er en ny kollektion, som installeres uden lim og på undergulv med op til 85% RF. En problemløser til nyt byggeri med fugtig beton, eller når der skal ske en hurtig renovering. Idet gulvet lægges uden brug af lim, er det også et godt valg, hvis man ønsker at bevare undergulvet. Kollektionen er endda trinlydsdæmpende med 14 dB, hvilket bidrager til en bedre lydkomfort.  

Praktisk til forskellige anvendelsesområder

Kollektionen indeholder 12 farver udvalgt fra Tarketts populære Veneto-kollektion med klassisk marmorering. Det diskrete mønster gør den særdeles egnet til områder med stor trafik, og samtidig let at kombinere med andre materialer i indretningen. Gulvet har den slidstærke xf2 overflade, et UV-hærdet lag af polyuretan og kræver minimal vedligeholdelse uden brug af plejemidler. Det behøver ingen installationsbehandling og det skal ikke vedligeholdes med voks eller polish.

Naturlige råvarer

Ligesom Tarketts øvrige linoleumssortiment er Lino Loose-Lay fremstillet med naturlige og fornybare råvarer. Det indeholder 91% naturlige ingredienser og 61% biobaserede råvarer. Samlet set er 23% af indholdet genanvendt materiale. Endelig er gulvet fremstillet med 100% grøn energi og med vandforbrug fra et 100 % lukket kredsløb. 

Genanvendeligt

Gulvet er designet efter cirkulære principper og kan tages retur og er 100% genanvendeligt når produktet er udtjent. Dert er yderst nemt at afmontere, og der er ikke lim og spartelmasserester på produktet. Indsamlingen sker gennem Tarketts eget ReStart®-program. Tarketts linoleumsgulve er miljømærkede med Svanemærket og som minimum med Cradle to Cradle® Silver.

Udforsk den nye Tarkett Lino Loose-Lay kollektion

Linoleumsgulve fra Tarkett

Linoleumsgulvet er et klassisk gulv produceret i naturlige og fornybare materialer, som gør linoleumsgulvet til et sundt og smukt valg i indretningen. Linoleumsgulve er fremstillet af genanvendelige råmaterialer som linolie, kork- og træmel tilsat harpiks, naturligt farvepigment og hessian.

Tarketts linoleumsgulv er homogent, dvs. at gulvet er fremstillet i ét lag for at give gulvet en optimal slidstyrke. Derudover er alle vores linoleumsgulve miljømærket med Svanemærket og Cradle to Cradle ®

Alle vores linoleumsgulve fås med overfladebehandlingen xf², som giver en pletafvisende og letplejende overflade. Der kræves ingen monteringsbehandling, og gulvet skal ikke behandles med voks eller polish.

Vores linoleumsgulve findes i mange farver og forskellige mønstre. Vi har også en akustisk version for øget lyddæmpning.