My Tarkett Online. Service 24/7 - på mobil, pc eller tablet

My Tarkett Online. Service 24/7 - på mobil, pc eller tablet

Med My Tarkett Online kan du benytte alle vores services - 24/7!

Her vil du få mulighed for når som helst, hvor som helst at:

• Bestille prøver
• Se lagerstatus
• Bestille online
• Se ordrestatus og følge levering
• Se ordrehistorik

Med vores nye funktion "Hurtig bestilling" kan du lynhurtigt lægge en ordre ved, at indtaste det ønskede varenummer og herefter lægge i kurven.

Online-tjenesten er tilgængelig 24/7 og fungerer på alle enheder som computere, telefoner eller tablets.

Opret derfor din My Tarkett Online-konto allerede i dag!

Se lagerstatus

Tjek lagerstatus og tilgængeligheden af alle vores produkter og tilbehør når som helst. Denne service er tilgængelig 24/7 og på alle enheder (PC, smartphone og tablet). Med blot få klik kan du få adgang til lagerstatus i realtid samt forventede forsendelses- og leveringsdatoer.

NYHED! Som en ny funktion kan du nu se lagerstatus for op til 150 referencer på én gang samtidig! Brug filteret "produkter på lager" direkte på kollektionssiden eller her for at se referencer som er tilgængelige.

Bestil online

Du kan nu bestille alle vores produkter og tilbehør online med garanti for, at din ordre prioriteres af din sædvanlige Tarkett-kontakt i kundeservice. Det er også muligt at skrive en kommentar eller et spørgsmål i "kommentar"-feltet for ordren - så vil vi tage os af det.

Ved check-out vil alle tilbud automatisk blive tilføjet kurven.

Relevant tilbehør vil blive foreslået, når et produkt er valgt, så du ikke behøver at bruge tid på at finde dem.

Mere end nogensinde er Tarkett til rådighed for dig 24/7!

Se ordrestatus & følg din levering 

I Tarkett tror vi på, at digital transformation er med til at drive og udvikle nye arbejdsmetoder, og derfor giver din Tarkett-konto dig mulighed for at tracke alle dine nuværende og tidligere ordrer på ét sted.

NYHED!

  • Track and Trace-link, så du kan tjekke status på din forsendelse
  • Download dine fakturaer

Brug filtrene (Dato, Ordrenummer, PO-nummer) for nemt at finde det, du leder efter når som helst. Du kan finde alle de oplysninger, du måtte have brug for om dine ordrer: mængde, farvenummer, priser, datoer...

Bestil en prøve

At kunne føle og se vores gulve i virkeligheden er afgørende for at træffe den rigtige beslutning til dit projekt. Derfor tilbyder Tarkett at sende de prøver, du har brug for. Kig vores online-produktkatalog igennem og klik på knappen "bestil prøve". Vores team vil gøre vores bedste for at sende prøverne til dig så hurtigt som muligt.

De bruger allerede My Tarkett Online

Jeg synes, det er super godt. Det er meget rart, vi selv kan gå ind og kigge på indeværende sager uden at skulle forstyrre jeres personale. Og det er jo ikke, fordi I ikke er søde og rare. Tit, så er det bare hurtigere og nemmere, og vi kan jo faktisk tjekke, mens vi har en kunde i telefonen eller på kontoret. Super godt initiativ.

STARK Assens

”Jeg er rigtig glad for My Tarkett Online. Jeg bruger det dagligt til, at tjekke lagerstatus, og når jeg så alligevel er derinde, så kan jeg ligeså godt lægge en order. Det er dejlig nemt.”

Vejgaard Tæppemontering A/S

Vi skal være reaktive, så at kunne bestille direkte online på hjemmesiden er ekstremt nyttigt. Det fungerer godt, og det er nemt at bruge, selv for dem, der ikke er computereksperter!

Grossist

Takket være ordrehistorikken kan jeg til enhver tid se en status på mine bestillinger. Der er ikke længere behov for at ringe til kundeservice for denne type oplysninger.

Gulvlægger

Opret din My Tarkett Online-konto nu!

Det eneste, som du skal gøre, er at indtaste din professionelle e-mail-adresse ved at klikke på linket nedenfor. Du vil herefter automatisk modtage en bekræftelses-e-mail for at validere din konto.