Oplev dit gulvvalg i forskellige miljøer med Tarketts Room Designer

Oplev dit gulvvalg i forskellige miljøer med Tarketts Room Designer

10.09.20

Vi har opdateret vores værktøj til visualisering af gulve, så du, som arkitekt designer eller slutkunde, nemt kan få en oplevelse af, hvordan dit gulvvalg ser ud i forskellige miljøer. Du finder et stort udvalg af Tarkett-gulve i vores Room Designer – fra tæpper til vinyl- linoleums- og trægulve.

Oplev gulvet i dit eget miljø

Som noget helt nyt kan du nu uploade dine egne billeder for at opleve vores gulve præcis i det miljø, du skal indrette. Når du har uploadet dit billede på PC'en, kan du nemt afprøve vores forskellige gulvdesigns i dit miljø.

Du har også mulighed for at opdele billedet, så du nemt kan sammenligne to forskellige gulve i et billede. Vi har samtidig opdateret det grafiske layout i vores Room Designer for at gøre din oplevelse endnu bedre. 

Download billeder og designfiler

Når du har fundet gulvet, der passer perfekt til dit projekt, kan du nemt downloade et billede i høj opløsning eller som PDF. Du har endda også mulighed at downloade en 3D- og CAD-filer, som du kan anvende i forskellige designprogrammer. 

Vores Room Designer fungerer både på PC og mobile enheder. God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores store gulvunivers. 

Se video om Room Designer