Nye heterogene vinylgulve på et højt designniveau og med stor ydeevne

Nye heterogene vinylgulve på et højt designniveau og med stor ydeevne

Ny bred kollektion af heterogene vinylgulve

Nu lancerer vi de heterogene vinylgulve Excellence, Platinium og Tapiflex Stairs. Kollektionerne er helt fri for ftalater og er designet til at opfylde de hårdeste krav inden for teknologi og sundhed til skoler, hospitaler og ældreplejen.

Udnyt fordelene ved lyset

Lys spiller en vigtig rolle i alle rum og bidrager til menneskers velbefindende. I udviklingen af de nye kollektioner fik Tarketts Design Studio inspiration fra tre af lysets fordele - det beroligende, det stimulerende og det naturlige. Excellence, Platinum og Tapiflex Stairs er blevet designet for at skabe velvære, give energi og tilskynde interaktion og social kontakt.

Kollektionen tilbyder...

...et komplet udvalg af farver, mønstre og teksturer til at skabe unikke miljøer. Alle designs kan tilpasses og kombineres, hvilket giver en effektiv og harmonisk designløsning. De kreative muligheder er uendelige: mix og match nuancer og mønstre og kombiner gulv- og trappeløsninger for at skabe originale og skræddersyede interiørs i et moderne look.

Excellence: Den største farve- og designkollektion på markedet

Excellence er et robust gulv, der er specielt designet til at passe til skoler, hospitaler og ældreplejen, hvor lyd og arbejdsmiljø er i fokus. Takket være dens slidstyrke og moderne design er kollektionen også velegnet til brug i detailmiljøer. Den har høj gangkomfort og en slidstærk konstruktion. Excellence er den største farve- og designkollektion på det heterogene gulvmarked i dag. Kollektionen er tilgængelig i to designs, Tapiflex Excellence med en trinlydsdæmpning på hele 19 dB og den kompakte Acczent Excellence med den højeste modstandsdygtighed over for indtryksmærkninger. I alt findes der over 250 muligheder i attraktive og innovative nuancer og mønstre.

Platinium: Farve og form til krævende miljøer

Den nye Platinium-kollektion blev udviklet for at imødegå de hårdeste teknologiske udfordringer, der er flest af i sundhedssektoren. Men takket være sit eksklusive design er den også selvskrevet til de mere kommercielle omgivelser. Platinium giver ikke blot ekstrem modstand mod tung trafik og en lang levetid, den bidrager også til at gøre støjende omgivelser mere roligere og reducere trinlyden med op til 17 dB.
I alt over 140 muligheder i 8 mønstre og en række farver, opdelt i Tapiflex Platinium for maksimal lyddæmpning og den kompakte akustiske variant Acczent Platinium.

Anbefalede kollektioner