Nyt designkoncept for parketgulv- sildebensmønster
Nyt designkoncept for parketgulv- sildebensmønster

Segno – vores nye modulære designkoncept indenfor parketgulv

Med vores nye kollektion tager vi udviklingen af eg parket til næste niveau. Segno kombinerer vores kvalitet og finish med et nyt designkoncept, som kan anvendes til at skabe det perfekte trægulv til hvilket som helst miljø. Det kan være et klassisk sildebensmønster til patriciervillaen eller et helt unik mønster til den arkitekttegnede moderne villa.

Sætte sit eget kreative præg på indretningen

Den nye kollektion henvender sig både til arkitekter og privatpersoner, og gør det muligt for alle at sætte sit eget kreative præg på indretningen. Med Segnos designkoncept kan man skabe lige det gulvmønster som ønskes for at et rum kan opnå sit fulde potientiale.

Både traditionelle mønstrer og nye unikke udtryk

Segno kan lægges på mange forskellige måder for at skabe både traditionelle mønstrer og nye unikke udtryk. Den klassiske sildebensparket består både af højre- og venstre brædder, mens andre mønstre kan have andre sammensætninger. Brædderne kan bestilles i forskellige mængder til skræddersyede gulvløsninger.

Bræddernes skiftende retning sammen med den let børstede overflade, og hårdvoksoliens naturlige glans skaber en dynamisk visuel effekt, der forstærker trægulvets naturlige og levende udtryk. Brædderne er 120 mm brede, 600 mm lange og 11 mm tykke. 

Muligheden for at kombinere mønstrer med forskellige farver gør, at de kreative muligheder næsten er uendelige. Segno er tilgængelig i fem farver baseret på tidligere topsælgee fra vores Heritage kollektion.