Modern space with Baux and Tarkett's collection

Tarketts samarbejde med BAUX

Logo BAUX Heart Tarkett

Synkroniseret design: med et formål om at skabe sunde miljøer

modern office showcasing the matching possibilities for interior design with DESSO Carpet tiles and BAUX acoustic wall panels

Velkommen til et sted, hvor gulve og vægge møder hinanden i harmonisk enhed.

Drevet af fælles værdier for velvære og miljøansvar har BAUX og Tarkett i fællesskab skabt en harmonisk farvepalet. De lydabsorberende akustikpaneler fra BAUX er fremstillet af træuld og kombineret med DESSO AirMasters støvreducerende teknologi bidrager de begge effektivt til at dæmpe både støjniveau samt forbedre luftkvaliteten – de to vigtige komponenter til at skabe et sundt og mere bæredygtigt indeklima for mennesker at trives i. 

BAUX Acoustic Wood Wool

BAUX blev grundlagt i Sverige med en vision om at forene design med miljømæssig bæredygtighed og akustisk ydeevne. Ved at bruge naturlige materialer som træuld kombinerer BAUX innovative lydabsorberende løsninger med et stærkt designaspekt, hvilket gør deres produkter til et populært valg i både offentlige og private rum, hvor design og funktion går hånd i hånd.

DESSO AirMaster

Med DESSO AirMaster går ultimativ innovation og effektivitet op i en højere enhed takket være godt design, der bidrager til at forbedre sundhed og velvære på kontorer, i skoler, plejemiljøer og andre offentlige bygninger. Den patenterede teknologi har vist sig at reducere koncentrationen af fint støv i luften ved at være fire gange mere effektiv til at indfange støvpartikler end gulve med almindeligt gulvtæppe og otte gange mere effektiv end gulve uden tæppebelægning.

Inspirerende samspil mellem funktion, farve og teksturer

For at opnå en helhed og få både gulve, vægge og lofter fra Tarkett og BAUX til at tale samme farvesprog indgik vi i et samarbejde med det internationale arkitektfirma Form Us With Love. Resultatet er en gennemtænkt, harmonisk og alsidig farvepalet, der spænder fra jordnære mineraler til varme blomster- og skovens frodige nuancer. 

Behind the scenes process of DESSO carpet tiles and BAUX acoustic panels matching colour palette

BAUX bidrager med et afslappende og moderne miljø uden at gå på kompromis med morgendagens sikkerheds- og miljøstandarder. Med Acoustic Wood Wool har de kombineret to af verdens ældste byggematerialer – træ og cement – for at skabe højfunktionelle akustikplader med lav miljøpåvirkning, der er fuldt genanvendelige. Materialesammensætningen i Acoustic Wood Wool dæmper effektivt støjniveauet og bidrager til at skabe miljøer, hvor mennesker kan hvile, tænke og samarbejde. Materialet er velegnet til alle klimaer og har også isolerende, varmebestandige, holdbarheds-, fugtabsorberende og brandsikringsegenskaber. 

Vi lever og ånder på en levende planet. Hos Tarkett har vi derfor hele tiden fokus på at sikre kvaliteten af den luft, som vi indånder. DESSO AirMaster® er skabt til at bidrage til menneskers sundhed og velvære og er fremstillet ved hjælp af patenteret teknologi, der kombinerer fine og grove fibre, der opfanger og indkapsler sundhedsskadelige støvpartikler fra luften. Undersøgelser har vist, at AirMaster er op til otte gange mere effektiv til at reducere mængden af fint støv i luften end gulve uden tæppebelægning og op til fire gange mere effektiv end gulve med et almindeligt gulvtæppe1. Takket være sine lydabsorberende egenskaber føjer AirMaster desuden et vigtigt element til indretningen af at skabe sunde, rolige miljøer, for at mennesker bedre kan fokusere på deres arbejdsplads. 

Billedgalleri

Relateret indhold

colourful and modern communal workspace showcasing the DESSO AirMaster three complementary designs
DESSO AirMaster®

Hos Tarkett stræber vi konstant efter at forbedre menneskers sundhed og trivsel ved at forbedre indendørs luftkvalitet. Vi præsenterer nu en opdateret kollektion af vores DESSO AirMaster® tæppefliser.

DESSO AirMaster carpet tiles capture and retain fine dust 8 times more effectively than smooth floors
Indoor Air Quality

Vi lever og ånder på en levende planet. Derfor har vi hele tiden fokus på at sikre kvaliteten af den luft, som vi indånder.