Vores vinyl- og linoleumsgulve er ekstremt holdbare og nemme at vedligeholde samtidig med, at de bidrager til et sundt og behage

Tarketts vinyl- og linoleumsgulve

Tarketts vinyl- og linoleumsgulve

Vores vinyl- og linoleumsgulve er ekstremt holdbare og nemme at vedligeholde samtidig med, at de bidrager til et sundt og behageligt arbejdsmiljø. Lær mere om vores vinyl- og linoluemsgulve her. 

Artikler

iD Supernature Herringbone

Miniplanken har et naturtro udseende, da træmønstret er trykt uden gentagelse. Gulvet er designet til at modstå høj slitage og samtidig nemt at rengøre og lyddæmpende.

C2C-certificerede linoleumsgulve

Tarketts linoleumgulve bliver produceret i den lille italienske by Narni, efter original opskrift siden 1898. Materialet består af naturlige råvarer såsom linolie, korkmel, træmel, harpiks, jutegarn og naturlige farvepigmenter.

Nye heterogene vinylgulve på et højt designniveau og med stor ydeevne

Nu lancerer vi de heterogene vinylgulve Excellence, Platinium og Tapiflex Stairs. Kollektionerne er helt fri for ftalater og er designet til at opfylde de hårdeste krav inden for teknologi og sundhed til skoler, hospitaler og ældreplejen.

Gulv til butik, kontor, restaurant og hotel

Vælg iD Click Ultimate for en limfri montering, et støjsvagt indemiljø og et flot slutresultat. Tarketts ftalatfri vinylgulvskollektion, iD Click Ultimate, har gode lyddæmpende egenskaber, er ekstremt slidstærk og giver et flot slutresultat.

iD Mixonomi - "The art of mixing"

iD Mixonomi er designet til arkitekter og designere, og er en ny modulær Vinylflise gulvkollektion. Den introducerer et fuldt tilpasset koncept med 11 former og 34 farver til at lege med.

Den Red Dot - prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning

Tarkett har en innovativ tilgang til samtlige aspekter af gulvbelægning ved blandt andet at tilbyde kunderne nyskabende løsninger, skabe kreative og trendy design og bidrage til et renere og sikrere miljø takket være sin bæredygtige indstilling

Produkter

Heterogene vinylgulve

Heterogent vinylgulv er en alsidig løsning til alle typer installationer. Det fås i mange forskellige former og konstruktioner og er lige så velegnet i boligmiljøer som i meget trafikerede områder som skoler og hospitaler.

Homogene vinylgulve

På hospitalsgange og i skolekorridorer, hvor mange mennesker og meget udstyr passerer dagligt, udsættes gulvene for hårdt slid. Derfor kræves der et gulv med en lang funktionel og æstetisk holdbarhed.

Designgulve - LVT

Floor is the new Playground! Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er blevet anvendt til bebyggelse i omkring 150 år og bliver stadig fremstillet udelukkende af genanvendelige råmaterialer den dag i dag.

Boligvinyl

Hos Tarkett har vi produceret vinylgulve siden 1940'erne, og mange af vores vinylgulve er i dag blevet ikoniske. Derfor har vi samlet nogle af vores mest populære design, tilføjet en række nye og relancerer nu vores tidligere vinylgulvkollektioner på rulle: Tarkett Extra, Tarkett Texstyle og Tarkett Trend under navnet Iconik.