Vores bæredygtighedsarbejde –"Doing good. Together."

Vores bæredygtighedsarbejde –"Doing good. Together."

"Doing Good. Together.”

Tarkett har produceret gulve siden 1886. Som en af verdens største producenter af gulve har vi et særligt ansvar for, at vores virksomhed drives på en langsigtet og bæredygtig måde. Vi vil gerne gøre tingene godt: Gulve, som opfylder en funktion, som er smukke at se på, og som samtidig er gode for miljøet og for os mennesker.  Vi tror på et tæt samarbejde, hvor vi engagerer kunder, leverandører, forskere og andre for, at vi kan gøre noget godt – sammen. Derfor beskriver vi vores bæredygtighedsarbejde med mottoet "Doing good. Together." 

Design for livet

Vi bruger 90 % af vores tid indendørs. Tarkett bidrager til at skabe sundere, mere sikre og behageligere miljøer. Når vi udvikler vores produkter, har vi altid fokus på sundhed og trivsel. Vi stræber efter at vælge råvarer, som ikke har nogen negativ indvirkning på mennesker og miljø. Ved at anvende principperne fra Cradle to Cradle™, når vi udvikler nye produkter, sparer vi ressourcer og mindsker klimapåvirkningen.

Cirkulært

Vi stræber efter at opnå en cirkulær økonomi og samarbejder med andre aktører for sammen at opnå et fuldt kredsløb. Ved at bruge genbrugsmaterialer kan vi reducere vores forbrug af helt nye råvarer og mindske vores udslip af drivhusgasser. Vi genanvender spildmateriale fra gulvinstallationer og fra vores egen produktion.

Vi tager også imod spild og affald fra andre industrier og anvender dette materiale som råvarer af høj kvalitet til nye produkter.

Samarbejde

At gøre gode og ansvarsfulde ting betyder for os at samarbejde med kunder, leverandører, forskere, myndigheder og organisationer. Vi er i løbende og tæt dialog med miljømærknings- og miljøvurderingsinstitutter, og vi samarbejder med globale organisationer, som arbejder for den cirkulære økonomi og ansvarsfuld drift. Vi tror på gennemsigtighed og fremlægger åbent vores miljøarbejde og vores produkters indhold, oprindelse, emissioner og produktionsdata.