Gratis webinar: Nyt program til genanvendelse af tæppefliser

Gratis webinar: Nyt program til genanvendelse af tæppefliser

20.01.21

Sådan er du med til at skabe klimabesparelser 

Tarketts nye ReStart-program til tæppefliser åbner muligheden for at genanvende op mod halvdelen af de ca. 700.000 m2 tæppefliser, der hvert år lægges i Danmark. Potentielt betyder det en klimabesparelse på ca. 2000 tons CO2 årligt, men det kræver, at du vil være med.

Tarkett har arbejdet med genanvendelse af vinylgulve i mere end 20 år, og nu bliver tæppefliser også en del af vores ReStart-program. På vores fabrik i Holland har vi en ny teknik på plads, som løser de tekniske udfordringer ved at at adskille garnet fra resten af tæppeflisen og samtidig bevare materiale af høj kvalitet. 

Dine fordele ved ReStart-programmet

•    Enkel og effektiv håndtering af gamle, afmonterede tæppefliser
•    Gratis afhentning giver besparelser på afgifter for byggeaffald
•    Bidrag til at reducere branchens CO2-udledning 
•    Opfyldelse af kriterierne for certificering af grønne byggerier
•    Fuld sporbarhed ift. hvad der er sket med tæppefliserne.

Lær mere om ReStart-programmet

Hvilken rolle spiller genanvendelse for den cirkulære omstilling? Hvordan fungerer ReStart-programmet? Hvilke tæppefliser kan genanvendes? Hvordan sender jeg gamle tæppefliser til genanvendelse? 

Vi inviterer dig til at lytte med, når Dag Duberg, nordisk bæredygtighedschef i Tarkett, fortæller om ReStart-programmet for tæppefliser, og hvordan vi sammen kan bidrage til et mere klimaneutralt samfund.

Sådan tilmelder du dig webinaret

Du har mulighed for at tilmelde dig webinaret den 27. januar eller den 3. februar kl. 8.30-9.15 . Webinaret er på engelsk begge dage, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig her: