Den Red Dot - prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning
Den Red Dot - prisbelønnede iD Mixonomi kollektion er indbegrebet af Tarketts innovative tilgang til gulvbelægning

Innovation for vores kunders skyld

Tarkett har en innovativ tilgang til samtlige aspekter af gulvbelægning ved blandt andet at tilbyde kunderne nyskabende løsninger, skabe kreative og trendy design og bidrage til et renere og sikrere miljø takket være sin bæredygtige indstilling. I de seneste år har Tarkett vundet flere innovationspriser. Nu er den nye iD Mixonomi-kollektion blevet belønnet med en Red Dot Award for sit fremragende produktdesign. Prisen bekræfter Tarketts globale førerposition inden for innovativ gulvbelægning.

Hvad er en Red Dot Award for produktdesign?

Red Dot Award er et af de mest eftertragtede kvalitetsstempler for innovation og godt design. En Red Dot Award er mere end nogensinde et udtryk for en af verdens mest grundige evalueringsprocesser for produktdesign.

I år modtog Red Dot-komitéen bidrag fra 54 lande. Alle de indsendte produkter blev vurderet individuelt af en uafhængig og international jury bestående af eksperter.

Luksusvinylkollektionen iD Mixonomi blev belønnet med en Red Dot Award for produktdesign takket være sin innovative tilgang til design og de mange kreative muligheder.

iD Mixonomi: et kreativt koncept uden sidestykke

Kollektionen iD Mixonomi er en ny modulopbygget vinylfliseløsning, som gør arkitekter og designere i stand til at sammensætte unikke, stemningsskabende indendørsløsninger.

Kunderne kan skabe deres egne skræddersyede gulvbelægninger – fra helt tidløse mønstre til de mest farvesprudlende kollager – takket være de nærmest ubegrænsede muligheder for at blande farver og former.

Anbefalet kollektion
Relaterede artikler
iD Mixonomi
iD Mixonomi

iD Mixonomi er designet til arkitekter og designere, og er en ny modulær Vinylflise gulvkollektion. Den introducerer et fuldt tilpasset koncept med 10 former og 33 farver til at lege med.

Design
Design

Ligesom det er med mode, påvirkes indretning af trends inden for alt fra kunst og arkitektur til teknik og livsstil.