Modern and colorful workspace designed with wellbeing in mind, showcasing the DESSO AirMaster collection

DESSO AirMaster®

Classic, Earth, Sphere

DESSO AirMaster: A Space to Breathe

Hos Tarkett stræber vi konstant efter at forbedre menneskers sundhed og trivsel ved at forbedre luftkvaliteten indendøre. Derfor er vi stolte af at præsentere en ny og forbedret kollektion af vores DESSO AirMaster® tæppefliser, der kan bidrage til at skabe sunde arbejdspladser.

Mennesker tilbringer i gennemsnit 90 % af deres tid indendørs. Luftforureningen er 2 til 5 gange højere i de fleste bygninger sammenlignet med udendørs. Små, usynlige partikler, såsom støvpartikler, spiller en afgørende rolle for luftkvaliteten i boliger og på arbejdspladser og er direkte forbundet med sundhedsrisici. 

Med sin patenterede teknologi er DESSO AirMaster® otte gange mere effektiv til at indfange og indkapsle fint støv end gulve uden tæppebelægning og fire gange mere effektiv end almindelige tæppebelagte gulve. AirMaster® bidrager til at rense luften for menneskers og miljøets sundhed og velbefindende og giver os mulighed for at trække vejret rent og frit.

Colourful and vivid communal indoor area with a modern floor design using the DESSO AirMaster updated colour palette

Opdateret farvepalet

DESSO AirMaster® fås nu i en opdateret farvepalet med 9 udsøgte accentfarver og 9 neutrale nuancer. Hver farve fås i forskellige udtryk – fra Classics subtile linjer til Earths dramatiske dybde og til Spheres tonede teksturer. De tre forskellige kollektioner fungerer perfekt hver for sig, men kan med fordel sammensættes og kombineres med hinanden for at skabe effektfulde og spændende visuelle zoner på arbejdspladsen.

Matching colour palette of DESSO AirMaster Classic, Earth, and Sphere carpet tile collections

AirMaster Classic

AirMaster Classic har et lineært design, der tilføjer dybde, skyggeeffekt og definition til ethvert rum eller arbejdsområde.

AirMaster Earth

AirMaster Earth har et organisk mønster, hvor alle farver kombineres med sort sammenflettet garn, hvilket skaber en flot kontrast og en dramatisk dybde og fornemmelse.

AirMaster Sphere

AirMaster Sphere skaber varme i kontormiljøet og giver en følelse af at være håndlavet takket være det rustikke design og de diskrete farver inspireret af naturlige materialer og elementer.

Indeklima

Vi lever og ånder på en levende planet. Hos Tarkett har vi derfor hele tiden fokus på at sikre kvaliteten af den luft, som vi indånder. AirMaster® er udviklet til at bidrage til menneskers sundhed og velbefindende og er et eksempel på Tarkett Human-Conscious Design® – vores fokus og engagement på at skabe gulve, der er gode for mennesker og planeten. Hver eneste dag.

The word breathe in a natural space, showcasing how important air quality is for indoor spaces and for Tarkett's strategy

Vores arbejde med miljøet

For mere end et årti siden forpligtede vi os til at fokusere på cirkularitet i alt, hvad vi gør. Vores tæppefliser består af to nøglekomponenter, garn og en 100 % genanvendelig EcoBase-bagside, der kan sættes sammen lige så smukt og nemt, som de kan skilles ad senere hen. Som en del af vores løbende arbejde med at reducere vores klimaaftryk er vi stolte af at kunne lancere en ny og forbedret EcoBase-bagside, hvor et nyt biobaseret hovedbestandel erstatter et fossiltbaseret råmateriale.

DESSO Carpet tiles are composed of yarn and EcoBase backing that can be taken apart for recycling

Vores cirkulære klimaaftryk

For at finde ud af hvor meget CO2, der genereres - og kan spares - i løbet af et produkts livscyklus, beregner og vurderer vi hver eneste af vores tæppeflisers klimaaftryk. 

Vores lukkede kredsløb sikrer, at vores tæppefliser har et imponerende lavt cirkulært CO2-aftryk – et klimaaftryk, som vi sammen med partnere og kunder løbende arbejder på at reducere yderligere.

Circular Carbon Footprint of DESSO AirMaster Classic, AirMaster Earth, and AirMaster Sphere carpet tile collections
Harmonious indoor space with matching colour palette interior design using Tarkett flooring and Baux acoustic walls

Billedgalleri

Relateret indhold

DESSO AirMaster carpet tiles capture and retain fine dust 8 times more effectively than smooth floors
Indoor Air Quality

Vi lever og ånder på en levende planet. Derfor har vi hele tiden fokus på at sikre kvaliteten af den luft, som vi indånder.

contemporary workspace interior style with matching colour palette for floors and acoustic walls
Tarketts samarbejde med BAUX

Drevet af fælles værdier for velvære og miljøansvar har BAUX og Tarkett i et designfællesskab skabt en harmonisk farvepalet.