DESSO Airmaster® – For en bedre luftkvalitet

DESSO Airmaster® – For en bedre luftkvalitet

Innovation for menneskers sundhed og velvære

Mennesker bruger i gennemsnit 90 % af deres tid indendørs. Hos Tarkett stræber vi efter at bidrage til menneskers sundhed og velvære ved at forbedre luftkvaliteteten indendørs. AirMaster® er skabt af et patenteret garn, som indkapsler støv og partikler endnu mere effektivt end almindelige tæpper. Luftkvaliteten i et rum indrettet med AirMaster® er op til fire gange bedre end i rum med andre tæppeløsninger. 

AirMaster® er et fornuftigt og bæredygtigt valg. Kollektionerne fås kun med bagsiden EcoBase®, som er 100 % genanvendelig og certificeret med Cradle to Cradle Gold . Garnet er altid EcoNyl®, som består af 100 % genanvendt materiale fra bl.a. gamle tæppefliser og fiskenet.

Frisk luft på arbejdspladsen

Astma er et sundhedsproblem, der er steget stødt i industrilandene de seneste 50 år. Forskerne kan ikke helt svare på hvorfor, men ifølge Astma- Allergiforbundet er det meget sandsynligt, at luftforurening, allergifremkaldende stoffer, dårligt indeklima og brug af kemikalier bidrager til stigningen. 

Det er derfor godt at vide, at AirMaster® er en meget håndgribelig løsning. Funktionaliteten skal findes i garnets struktur. Ingen kemikalier er anvendt for at opnå effekten, og derfor er den permanent og opretholder en ensartet kvalitet i hele gulvets levetid. 

Dokumenteret bedre luftkvalitet

Med en dokumenteret evne til at rense luften er DESSO AirMaster det første produkt i verden, som er blevet certificeret med GUI Gold Plus – det højest mulige niveau – af Tysklands førende, uafhængige organisation inden for luftkvalitetskontrol.

Relaterede artikler

Tarkett - DESSO SoundMaster akustikbagside til tæppefliser
DESSO SoundMaster® - Akustikbagside

Mere støjsvage miljøer reducerer stress og gør det lettere at koncentrere sig. DESSO SoundMaster er en fleksibel akustikløsning, som skaber et bedre arbejdsmiljø.

Anbefalede kollektioner