DESSO SoundMaster®  - Akustikbagside

DESSO SoundMaster® - Akustikbagside

Et lavere støjniveau betyder højere effektivitet. Mere støjsvage miljøer forebygger sundhedsproblemer, mindsker stressniveauet og gør det lettere at koncentrere sig. Dette er især vigtigt i åbne kontorlandskaber, hvor folk har behov for arbejdsro og samtidig muligheden for både private samtaler og større møder.

Forstyrrende støj kan for eksempel komme fra trafik udenfor vinduet, varmesystemer  eller aircondition. Computere kan også forårsage støj, som gør det vanskeligt at opnå et optimalt lydniveau. Det er derfor en akustikløsning med høj lydabsorbering og lydisolering er så vigtigt. Den bedste og mest økonomiske løsning er at vælge SoundMaster som bagside til dine tæpper i stedet for lofter, vægge eller paneler, som ofte er betydeligt dyrere akustikløsninger. 

DESSO SoundMaster akustikbagside til tæpper

Akustikbagsiden DESSO SoundMaster giver en trinlydsforbedring på op til 10 dB mere i forhold til standardværdien og sætter dermed en ny standard for tæpper. Generelt reducerer tæpper trinlyden med mellem 20 og 30 dB. DESSO SoundMaster reducerer også rumstøjen med en lydabsorptionskoefficient på ca. 0,3 (αw), som betyder, at lyden absorberes op til 100 % bedre sammenlignet med almindelige tæpper med en αw-værdi mellem 0,15 og 0,20. 

Tæpper er opbygget af forskellige lag, som er designet til at optimere lydabsorberingen, men SoundMaster er endnu bedre. SoundMaster er produceret af 100 % polyester, som har gode lydisolerende og lydabsorberende egenskaber. Du får oven i købet et tæppe, som er mere behageligt at gå på, og det er ikke det hele. Udover den forbedrede funktionalitet er SoundMaster er godt eksempel på genanvendelse, da den består af op til 80 % materiale fra genanvende PET-flasker. 

SoundMaster Thrive

Nu fås akustikbagsiden SoundMaster Thrive som tilvalg til vores vores DESSO-tæppefliser. SoundMaster Thrive er genanvendelig og Cradle to Cradle-certificeret. Den nye akustikbagside har samme egenskaber som SoundMaster Lite.

Du kan vælge mellem disse forskellige versioner af vores akustikbagside SoundMaster:

  • DESSO SoundMaster
  • DESSO SoundMaster Lite
  • DESSO SoundMaster Thrive.

Du kunne også være interesseret i:

Kontormiljø med akustikgulv Trentino Acoustic
Gulve og akustik

Hverken i vores boliger, skoler eller kontorbygninger vil vi forstyrres af lyde fra andre dele af bygningen. Den bedste måde at mindske lydniveauet på er at minimere lyden fra kilden.

Kontor med Tarkett DESSOs textilgulv, gråt og gult.
DESSO Essence kollektionerne - Kombiner dem som du vil!

Essence tæppefliser er designet til at blive matchet med hinanden, udforske mulighederne med Essence, Essence Stripe, Essence Maze og Essence Structure.

Human Fascination tekstilgulv- inspireret af naturens enorme landskab
DESSO Human Fascination tekstilgulv

Human Fascination er den seneste tilføjelse til DESSO-familien, som hylder naturens mangfoldighed og ikke mindst sårbarhed.

Kontor med tæppefliser i rød, pink, orange og grå
DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks – nu endnu mere bæredygtige

Vores populære kollektion Stratos kommer nu i en ny frisk farvepalette og er i tråd med vores bæredygtighedsstrategi. DESSO Stratos og Stratos Blocks leveres nu med EcoBase®-bagside og Econyl®-garn