DESSO Essence Pure, Roots & Traces - stil og kreativitet i en blid harmoni

DESSO Essence Pure, Roots & Traces

DESSO Essence-familien: en harmonisk tæppekollektion

Med DESSO Essence-familien får du tre harmoniske designkollektioner af tæppefliser: Pure, Roots og Traces. Hvert design kombinerer æstetisk excellence med en overkommelig pris og giver dig friheden til at skabe stilfulde designs og karakterfulde interiører. Kollektionen tilbyder moderne farver, blød taktilitet og langvarig funktionalitet, hvilket gør kollektionerne velegnede til dit næste projekt.

DESSO Essence leveres som standard med en ProBase-bagside, og er Cradle to Cradle® Bronze-certificeret. Ønsker du at reducere dit projekts klimaaftryk yderligere, kan du opgradere til vores EcoBase-bagside. Dermed bliver tæppet Cradle to Cradle® Silver-certificeret og fuldt genanvendeligt, og dit projekt opnår et lavere CO2-aftryk.*

Tidløst, kreativt og organisk design

Funktionel, fleksibel og holdbar

DESSO Essence Pure, Roots og Traces er designet til at blive mixet og matchet, så du kan skabe kreative farvesammensætninger eller mere subtile mønstre og zoner. Uanset om du vil have en let og legende stil eller et mere sofistikeret look, giver vores DESSO Essence-kollektion dig friheden til at være lige så opfindsom eller afdæmpet, som du ønsker.

Vi ønsker at minimere vores miljøpåvirkning

Vi arbejder hele tiden på at reducere vores påvirkning af planeten. DESSO Essence leveres som standard med vores prisvenlige ProBase-bagside, der har Cradle to Cradle® Bronze-certificering. Selvom det ikke er fuldt ud cirkulært, kan tæppet indsamles gennem vores netværk af ReStart-partnere og genanvendes i vores genanvendelsescenter i Waalwijk. Ved at opgradere til vores EcoBase-tæppeflisebagside sikrer du, at tæppeflisen bliver fuldt genanvendelig og har Cradle to Cradle® Silver-certificering med et lavt cirkulært CO2-aftryk.*

EcoBase-bagsiden indeholder i gennemsnit 80% genanvendt kalk fra den lokale drikkevandsindustri.

Cirkulær økonomi i praksis

Tarkett ReStart®

Gennem vores take-back- og genanvendelsesprogram, ReStart®, kan vi indsamle dine udtjente tæppefliser, hvor vi på vores genanvendelsescentre kan adskille de to primære komponenter. Garnet regenereres til højkvalitets garn til nye tæppefliser, mens ProBase-bagsiden co-processes i cementindustrien. Ved opgradering til EcoBase-bagsiden kan vi fuldt ud genanvende den samlede tæppeflise.

*Jævnfør kollektionens EPD, (Environmental Product Declaration (EPD) S-P-08561), er DESSO Essence Elements tæppefliserne vurderet af tredjepart ved Bureau Veritas, og resultatet er baseret på et samlet CO2-aftryk (Faserne A-D) i et internt, lukket genanvendelseskredsløb.

Oplev Pure, Roots & Traces

DESSO Essence Pure

Et livligt tæppedesign, der bruger accentfarver til at skabe visuelt stimulerende rum.

DESSO Essence Roots

DESSO Essence Roots - et organisk design inspireret af naturen, der byder på blød taktilitet.

DESSO Essence Traces

DESSO Essence Traces - tilføjer definition og dybde med subtile linjer i dæmpede farver.

Bliv inspireret!

Gå ikke glip af invitationer, inspiration og information om, hvordan vi kan bidrage med cirkulære løsninger til dine projekter.

Måske dette er relevant for dig?

DESSO & Patricia Urquiola richly textured carpet tile collection
DESSO & Patricia Urquiola

Træd ind i en verden af grafisk hightech skønhed. Oplev den nye tæppekollektion Desso & Patricia Urquiola; et tæppe som forener komfort, sofistikeret design og recycling.

Sustainable buildings
Certificering af bæredygtigt byggeri – lad os hjælpe dig!

Læs mere om hvordan du kan få certificeret dit byggeri, og hvordan Tarketts gulve kan bidrage i processen.