DESSO Mode tæppefliser – Fem kollektioner i 42 farver

DESSO Mode tæppefliser – Fem kollektioner i 42 farver

DESSO Mode 

DESSO Mode er en kollektion af tæppefliser specielt udviklet til hoteller, men også velegnet til kontorer. DESSO Mode byder på en enestående akustik takket være filtbagsiden, DESSO SoundMaster Lite, som er standard i kollektionen og fås som tilvalg til andre kollektioner af tæppefliser. Den integrerede bagside, også kaldet komfortbagside, er behagelig at gå på men frem for alt absorberer den lyd for at skabe en bedre komfort i hotelmiljøer. 


DESSO Mode fås i fem designs: Avenue, Eclectic, Scenic, Metropol og Vista har alle et karakteristisk design, fra Art Deco og moderne til tidløst og subtilt design for en luksuriøs oplevelse.  

  • Fem elegante designs tilgængelige i 42 farver
  • Komfortbagside giver en trinlydsdæmpning på 35 dB
  • Laves på bestilling, findes ikke på lager

Fem designs i 42 farver

Kollektionerne Avenue, Eclectic, Scenic, Metropol og Vista har alle en karakteristisk personlighed, alle med et luksuriøst præg med en meget struktureret luv. Hvert design i kollektionerne fås i hele 42 forskellige farver, hvilket giver mulighed for helt unikke og personlige miljøer. Nuancerne går fra livlige til mere neutrale toner. Kollektionerne fås i mange forskellige mønstre, herunder en moderne variant af Art Deco, trendy geometriske mønstre og mange flere.   

DESSO Avenue

Art Deco-inspirerede DESSO Avenue er en luksuriøs kollektion af tæppefliser, som er skabt med en kombination af nostalgi og nutidens trends. Med en livlig farvepalette og en rig tekstur fås DESSO Avenue i 42 forskellige farver, hvilket giver dig som designer en reel mulighed for kreativitet og skræddersyede løsninger. 

DESSO Eclectic

Det klassiske men samtidig moderne design gør DESSO Eclectic tidløs. Den vævede overflade skaber et unikt mønster, som minder om håndlavede persiske tæpper. Kollektionen fås i 42 farver, som er nøje udvalgt ud fra nutidens og morgendagens trends. Den brede farvepalette gør det muligt at designe helt unikke og personlige miljøer. 

DESSO Metropol

DESSO Metropol har et skarpt, geometrisk mønster, som fås i 42 farver. Alt fra diskrete til meget iøjenfaldende farvetoner som gør, at tæppefliserne passer godt i alle typer af erhvervsmiljøer. 

DESSO Scenic

DESSO Scenic har en velourlignende overflade, som fremhæver komfort gennem designet. Tæppefliserne har en skyggeeffekt i lyse og mørke nuancer, som kan sættes sammen for at skabe luksuriøse og iøjenfaldende effekter. 

DESSO Vista

Med tidløs luksus gennem et sofistikeret linært mønster er DESSO Vista det perfekte valg til erhvervsmiljøer. DESSO Vistas strukturelle udseende skaber tekstur gennem et samspil af lyse og mørke toner. Resultatet er et æstetisk udtryk og en oplevelse af høj kvalitet. 

Farveoversigt

DESSO Mode Collection - Colour Overview

SoundMaster® Lite som standard

DESSO SoundMaster®-bagside for bedre akustik.

Mindre forstyrrende støj fører til et mere produktivt arbejdsmiljø. Mere støjsvage miljøer forebygger sundhedsproblemer, reducerer stressniveuaet og hjælper på koncentrationen. Det er især vigtigt at  forebygge støj i åbne kontorlandskaber, hvor mennesker har behov for ro til at arbejde, men også muligheden for samtale og diskussioner. 

100 % Econyl®-garn

DESSO Mode-kollektionen indeholder 100 % ECONYL-garn af genanvendt materiale fra forskellige kilder, som blandt andet gamle fiskenet og garn fra Tarketts eget genanvendelsesanlæg til tæppefliser. 

DESSO Ecobase®-bagside

DESSO Ecobase® kan genanvendes i vores egen produktionsproces og indeholder mindst 80 % genanvendt kalk fra den lokale drikkevandsindustri*. I 2015 blev DESSO Ecobase® Cradle to Cradle-certificeret på guldniveau og opnåede platinniveau for materialesundhed. 

1 Lloyds Register garanterer at Ecobase® -bagsiden kan genanvendes.

Billedgalleri

Anbefalet kollektion