Support & fakta
My Tarkett Online - Service 24/7
Med My Tarkett-Online kan du drage fordel af alle vores services samlet ét sted, 24/7 - på mobil, pc eller tablet. Opret eller log ind på din Tarkett-konto nu for at benytte vores alle onlinetjenester.
Få adgang til alle vores services
Opret din My Tarkett Online-konto allerede i dag - og få adgang når som helst, hvor som helt.
Opret konto
Dokumenter
Om Tarkett
Nyhed! Green Building Cards
Certificering af det bæredygtige byggeri? Læs mere om hvordan du kan få certificeret dit byggeri, og hvordan Tarketts gulve kan bidrage i processen.
Carbon Calculator
Brug vores beregner til at vurdere dit projekts klimaaftryk og find ud af, hvordan du kan reducere det med genbrug.
Læs mere
-
DESSO Eclectic
Tæppefliser | Genanvendelige tæppefliser | Circular Collection

DESSO Eclectic

Det klassiske men samtidig moderne design gør DESSO Eclectic tidløs. Den vævede overflade skaber et unikt mønster, som minder om håndlavede persiske tæpper. Kollektionen fås i 42 farver, som er nøje udvalgt ud fra nutidens og morgendagens trends. Den brede farvepalette gør det muligt at designe helt unikke og personlige miljøer. 

Den traditionelle inspiration med et moderne tvist er med til at gøre DESSO Eclectic ungdommelig. Hvorfor ikke vælge en kontrastfarve for at fremhæve gulvets mønster? Resultatet er et iøjenfaldende gulv, som er både æstetisk flot og behageligt at gå på.  

DESSO SoundMaster® Lite-akustikbagside er standard for kollektionen.

Egenskaber

DESSO Mode tæppefliser – Fem kollektioner i 42 farver

DESSO Mode er en kollektion af tæppefliser specielt udviklet til hoteller, men også velegnet til kontorer. DESSO Mode byder på en enestående akustik takket være filtbagsiden, DESSO SoundMaster Lite, som er standard i kollektionen og fås som tilvalg til andre kollektioner af tæppefliser. 

DESSO Mode tæppefliser – Fem kollektioner i 42 farver

Efterårets tæppenyheder

Der sker meget inden for tæpper i løbet af efteråret, og vi lancerer og opdaterer ikke mindre end otte kollektioner. Blandt andet Futurity, som vandt en Red Dot-designpris i kategorien ”Innovative produkter” tidligere på året. Fælles for alle DESSO-kollektionerne er vores fokus på bæredygtighed og smukt design. 

Efterårets tæppenyheder
Forstå DESSO Eclectic