Sådan indretter man med zoner

Sådan indretter man med zoner

På de fleste kontorer er man nødt til at skabe områder, der fremmer samarbejde, og andre, der fremmer koncentration. I dag er der også et behov for at skabe mulighed for at holde fysisk afstand. 

Gulve kan bruges til at danne visuelt tydelige grænser mellem forskellige aktivitetsområder. Gangarealer eller grænser mellem arbejdspladser og afdelinger kan skabes med den samme gulvtype, men i forskellige nuancer. Forskellige gulvtyper kan kombineres alt efter funktion. Et åbent kontorlandskab med trægulve giver et smukt og eksklusivt indtryk. Møde- og fællesarealer bliver hyggelige og får en bedre akustik med tekstilgulve. Fællesarealer som køkken, badeværelse og omklædningsrum får både en eksklusivt design og praktiske fordele med et iQ-gulv. Gennemtænkte indgangspartier giver både et imødekommende indtryk og et renere lokale.

Derudover kan flere af Tarketts LVT- og tekstilkollektioner installeres uden lim, og dermed nemt ændres og tilpasses til fremtidige behov.  

Kollektioner velegnede til zoner

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look. DESSOs tæppefliser kan kombineres med alle Tarketts produkter, så du får et stilfuldt og fuldendt resultat. 

Du kunne også være interesseret i:

Sådan vælger du gulv til kontoret
Sådan vælger du gulv til kontoret

Hvad er forskellen på de forskellige gulvtyper? Hvilken rolle har materialevalg i forhold til funktion?