Det rengøringsvenlige kontor

Det rengøringsvenlige kontor

Tarkett designer alle sine gulve, så de er nemme at rengøre og vedligeholde med almindeligt rengøringsudstyr og uden brug af stærke kemikalier. Dette sænker omkostningerne i forbindelse med at vedligeholde gulvet, samtidig med at det bidrager til luftkvaliteten indendørs. For nogle gulvtyper har vi lagt ekstra fokus på rengøringsvenligheden i vores udviklingsarbejde. 

Rengøringsfrekvens er under pandemien blevet et omdiskuteret spørgsmål på mange arbejdspladser. Nogle af Tarketts gulvtyper er særligt udviklet til at være nemme at rengøre ofte. Både LVT- og iQ-serien er udviklet til at kunne tåle højt trafikerede miljøer: LVT til butikker og iQ-gulvene til skoler og hospitaler. Dette er miljøer, der stiller høje krav til, at gulvene både er og ser rene ud, hvilket naturligvis også er relevant for kontorer.  

Tarketts DESSO-tæpper er udviklet til at indkapsle og fastholde støv og partikler, indtil du støvsuger.

Vores rengøringsvenlige kollektioner

Tæppefliser

Tarkett og DESSOs miljøvenlige tæppefliser fås i en lang række forskellige designs. Vælg mellem vores mange innovative mønstre og strukturer eller gå efter dæmpede og harmoniske farver for et minimalistisk look.

Designgulve - LVT

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede. Gulvene fremstilles i både planke- og fliseformat i en række forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Homogene vinylgulve

På hospitalsgange og i skolekorridorer, hvor mange mennesker og meget udstyr passerer dagligt, udsættes gulvene for hårdt slid. Derfor kræves der et gulv med en lang funktionel og æstetisk holdbarhed.

Linoleumsgulve

Et linoleumsgulv er et tidløst gulv, der tager sig flot ud i enhver indretning. Linoleumsgulve er blevet anvendt til bebyggelse i omkring 150 år og bliver stadig fremstillet udelukkende af genanvendelige råmaterialer den dag i dag.

Du kunne også være interesseret i:

Sådan vælger du gulv til kontoret
Sådan vælger du gulv til kontoret

Hvad er forskellen på de forskellige gulvtyper? Hvilken rolle har materialevalg i forhold til funktion?